NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Schone vaat met zeer gunstig energielabel
Een gunstig energielabel zonder aan prestaties in te boeten.

Schone vaat met zeer gunstig energielabel

Na een geslaagde deelname aan Batibouw, waar de focus lag op de uitbouw van de naamsbekendheid van Samsung als witgoedmerk, komt de gekende fabrikant nu met enkele nieuwe vaatwassers. Ook bij de kookplaten zien we nieuwe modellen.

Het esthetisch aspect van de keuken is de voorbije jaren zeer belangrijk geworden, zeker met de samensmelting van keuken en woonkamer tot een groot geheel. Maar de core-business in de keuken is en blijft uiteraard het bereiden van de maaltijden. Kookplaten, al dan niet met geïntegreerde afzuiging, en vaatwassers zijn daarbij broodnodige partners in crime. Wat je gebruikt, en dus vuil maakt, tijdens het koken moet ook weer proper worden gemaakt. Samsung meldt dat het voor beide productgroepen met nieuwe modellen op de markt komt.

De krachtige waterstralen bereiken ook de moeilijk bereikbare hoekjes van de vaatwasser.

Kraaknet, zonder boe of ba

Niemand kan nog zonder vaatwasser. Precies om die reden zet Samsung in op de ontwikkeling van vaatwassers die een gunstig energielabel voorleggen zonder daarbij ook maar iets in te boeten aan prestaties. Een innovatief design van de inverter motor en een krachtig, eveneens nieuw, WaterJet Clean-systeem slaan de handen in elkaar voor een schone vaat. De intensieve reiniging vanuit iedere hoek wordt bereikt door de roterende dubbele sproeiarmen die beschikken over aparte waterstralen. Ze draaien tegelijkertijd in tegengestelde richting en sproeien water in verschillende richtingen zodat het water ook aan de moeilijk bereikbare plekjes kan. Hardnekkige voedselresten hebben geen schijn van kans. Naast het gunstige energielabel en het zeer lage waterverbruik, vooral in het Eco-programma, valt ook de stille werking op. Een speciaal Extra Silence-programma duurt weliswaar wat langer dan een normaal programma maar produceert 2 decibel minder geluid dan het Eco-programma. “Rust in huis en kraaknette vaat”, besluit Maxime Parein, Head of Marketing Home Appliances bij Samsung Benelux.

Handig koken op de nieuwe inductiekookplaat.

Kook op jouw manier

Met enkele nieuwe 80 centimeter inductiekookplaten, allemaal voorzien van handige features en functies, wil Samsung het bereiden van een maaltijd voor het hele gezin een stuk makkelijker maken. Zo maakt de Flex Zone het mogelijk om tegelijkertijd verschillende soorten gerechten te bereiden, of tegelijkertijd te werken met potten en pannen van verschillende formaten. Bij de 80 centimeter inductiekookplaten van de Serie 6 zijn de verwarmingselementen dichter op elkaar geplaatst zijn voor een gelijkmatige warmteverdeling”, aldus de fabrikant. “We spreken hier dan ook over de Flex Zone Plus. Maar ook de Dual Ring en de magnetische draaiknop voor een gemakkelijke bediening en eenvoudige reiniging zijn zeker niet te versmaden. De bluetoothconnectie tussen inductiekookplaat en dampkap laat toe beide toestellen gelijktijdig te bedienen.”

SmartThings Cooking met onder meer gepersonaliseerde recepten.

Het leven van alledag vergemakkelijken

Gsm, tablet, televisies. We kennen Samsung zeker van de verschillende multimediaproducten die we dagelijks gebruiken. Maar Samsung zet ook in op de ontwikkeling van SmartThings**, het smart home platform waarmee je de slimme apparaten in de woning, dus ook buiten de keuken, kan aansturen. “Via de app kom je gemakkelijk bij de verschillende oplossingen die gemaakt zijn om een slimmer en aangenamer gezinsleven te creëren”, klinkt het. “Gepersonaliseerde recepten, beschikbaar in het Engels en Frans, op basis van de voorkeuren van de bewoners en de ingrediënten in de koelkast, optimale recepten voor de keukentoestellen zoeken en vinden en automatisch de juiste instellingen en programma’s naar die toestellen sturen tot het bedienen, het is slechts een greep uit de mogelijkheden van het SmartThings-platform.”

** vereist een draadloos netwerk, een Samsung-account en de Samsung SmartThings-app. De Samsung SmartThings App werkt met Android OS 8.0 (Oreo) of hoger, geoptimaliseerd voor Samsung smartphones.

De SmartThings App werkt ook met iOS 13 of hoger voor iPhone smartphones. De SmartThings App is beschikbaar in de App Store en Play Store.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details