NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Samen staan we sterker”
Jorg Snoeck vertelde over de toekomst van de keukenhandel.

“Samen staan we sterker”

Het zat er lang niet in maar eindelijk was het zover. Een jaarlijkse traditie, enkel onderbroken door een wereldwijde pandemie, werd hernomen. En de sfeer zat goed. Leuke ontmoetingen, boeiende gesprekken, een gevarieerd programma en een afsluiter van formaat.

Maandag 18 oktober, een dag waar reikhalzend naar werd uitgekeken bij MHK Belgium en al haar leden. Na een gedwongen pauze werd eindelijk weer een congres met jaarvergadering georganiseerd waarbij leveranciers, leden en MHK Belgium zelf elkaar weer konden begroeten. Dat het een blij weerzien zou worden, stond in de sterren geschreven. En dat het een boeiende dag ging zijn eveneens. MHK Belgium zorgde namelijk voor een gevarieerd programma, voldoende tijd om de aanwezige leveranciers te spreken en onderling te praten over afgewerkte projecten en lopende samenwerkingen.

Saive: “Zaken doen is als topsport, altijd je stinkende best blijven doen!”

Marketingforum

In de foyer van Hotel Tangla kregen de leveranciers van MHK Belgium elk een stekje waar ze zichzelf konden presenteren aan de bezoekende leden en waar dus meteen een gezellige buzz van lopende gesprekken ontstond. Het uitgelezen moment om de banden weer aan te halen of om een bepaald merk of een bepaald product nog beter te leren kennen. “De tijd heeft namelijk niet stilgestaan en ook de R&D-afdelingen bleven naarstig verder werken”, hoorden we bij verschillende fabrikanten. Het marketingforum was daarnaast de plek om even na te praten na een van de lezingen van de uitgenodigde sprekers die, elk op hun manier en puttend uit eigen kennis en ervaringen, de aanwezige leden ideetjes en nieuwtjes en tips aanreikten om mogelijks te implementeren in dagdagelijkse bezigheden.

Jeroen Geldhof, een trotse en blije gastheer.

Samen sterker

Werner Heilos, voorzitter van de Raad van Bestuur van MHK Group, verwelkomde de aanwezigen en blikte kort terug op de voorbije twee jaar waarin afscheid genomen werd van Hans Strothoff, oprichter van MHK Group. “Zijn visie en gedrevenheid voelen we nog steeds binnen de organisatie”, aldus Heilos, die van de gelegenheid gebruik maakte om de volgende jaarvergadering al aan te kondigen. Stip alvast 1 tot en met 3 april 2022 aan in je agenda. Locatie: Berlijn. Aansluitend nam Jeroen Geldhof het woord. Hij toonde de sterke cijfers van MHK Belgium het voorbije jaar en sprak over de ambitieuze groeiplannen van REDDY enerzijds en de verdere uitrol van MHK Kitchen Expert anderzijds. Geldhof: “Samen staan we sterker, samen gaan we verder.”

Een afsluitend concert van Joost Zweegers van Novastar.

Internationale sprekers

Met Jorg Snoeck en Jean-Michel Saive wist MHK Belgium twee sprekers te strikken die zowel nationaal als internationaal gekend zijn binnen hun vakgebied. Jorg Snoeck is de oprichter van RetailDetail, b2b-retailcommunity in de Benelux, auteur en energiek spreker. Hij gaf het aanwezige publiek in zijn eigen stijl de laatste nieuwtjes, trends en hier en daar een toekomstbeeld van wat de keukenvakhandel mag verwachten. Hij werd gevolgd door Jean-Michel Saive, recent verkozen tot voorzitter van het BOIC, die aan de hand van enkele cijfers en mijlpalen in zijn carrière de toehoorders wist te prikkelen en te overtuigen dat iedereen obstakels en moeilijkheden kan overwinnen. Na het officiële gedeelte van het congres was er ook tijd voor ontspanning, met een lekker diner en een afsluitend concert van Joost Zweegers van Novastar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details