NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Samen groter worden
De toekomstige uitvalsbasis van Royal Crown met opvallende zwarte gevel, een knipoog naar het mijnverleden van de site.

Samen groter worden

Wat begon als een aankoopgroepering die voor haar leden de best mogelijke aankoopvoorwaarden regelt, is ondertussen uitgegroeid tot een servicecenter met een allesomvattend dienstenpakket. En dat het hard gaat, bewijst de noodzaak aan een groter hoofdkwartier. De eerste spadesteek werd onlangs gedaan.

Royal Crown blijft Genk trouw. Op de Zwartbergsite, waar vroeger de mijnen werkgelegenheid brachten, bouwt Royal Crown een hypermodern kantoorgebouw. “De afgelopen decennia kreeg de regio Genk flink wat tegenslagen te verwerken met de sluitingen van de mijnen en Ford Genk”, vertelt Frank Rombouts van Royal Crown. “De stad slaagt er wonderwel in zich constant te blijven heruitvinden en de blik naar de toekomst te richten. We kozen dan ook resoluut om hier te blijven en ons hoofdkwartier hier te bouwen.”

De werken aan het nieuwe hoofdkwartier van Royal Crown in Genk zijn gestart.

Under construction

“Vroeger was Zwartberg het centrum van de mijnindustrie, vandaag bouwen we hier onze nieuwe uitvalsbasis”, aldus Rombouts. “Het ondernemersklimaat, maar ook de geografische ligging en de bijbehorende internationale bereikbaarheid zijn redenen om in Genk te blijven. We bouwen hier een nieuw hoofdkwartier om onze groei verder mogelijk te maken en voorzien dan ook voldoende kantoorruimte, een stevige logistieke opslagruimte voor onze strategische voorraad en een multifunctioneel experience center dat dienst zal doen als networking space, als showroom voor onze klanten en leveranciers, als opleidingscentrum, … Met visuals binnen en de overduidelijke aanwezigheid van de kleur zwart in de architectuur knipogen we naar het mijnverleden van de site. De graafwerken van ons bouwproject zijn net van start gegaan. Hou dus zeker onze sociale mediakanalen in de gaten om de vooruitgang te volgen.”

Mobiliteit 2.0

Rombouts: “Duurzaamheid is een hot topic en dat weten we maar al te goed bij Royal Crown. Zo bouwen we aan een energieneutraal hoofdkwartier en werkten we een heus mobiliteitsplan uit dat we als extra dienst aanbieden aan onze medewerkers en leden. We werken hiervoor nauw samen met de gekende autogroep Van Mossel. Vandaag zien we dat onze leden allemaal met een eigen partner werken voor hun wagenpark. We zien daarin een mooie opportuniteit, zeker met de verdere elektrificatie van de wagens, om een totaalpakket aan te bieden. Dat gaat van aankoop en onderhoud van personen- en bedrijfswagens over leasingformules tot laadpalen en carrosserieservice. Compleet naar analogie met onze werking kunnen onze leden elk een voorstel op maat laten uitwerken.”

Nieuwe software

Begin mei lanceerde Royal Crown een nieuwe versie van haar eigen ontwikkeld softwarepakket Crownbase. “Dit was aan verandering toe aangezien we toch wel een evolutie hebben doorgemaakt met nieuwe diensten en ook de toevoeging van elektrozaken in onze ledengroep”, verklaart Rombouts. “Crownbase Pro 1.0 zag dus het levenslicht en hierin zit echt alles vervat. Het gebruik ervan is volkomen gratis. De komende weken en maanden trekken we er met een heuse Crownbase-roadshow op uit om de software in detail bij onze leden voor te stellen.”

Een nieuwe versie van het softwarepakket Crownbase.

Ontspanning moet er zijn

Midden juni werd voor het eerst de Royal Haspengouw Tour verreden, een rit van net geen 100 kilometer en net geen 1.000 hoogtemeters. “Haspengouw is fantastisch mooi maar best pittig om met de fiets te doorkruisen”, aldus Rombouts. “Daarom reserveerden we enkele plaatsjes in het Royal Crown-peloton voor de getrainde fietsers onder onze leden. Tegelijk lanceerden we een teaser van formaat. Op 10 september organiseren we namelijk ons Royal Crown-festival in Bokrijk. Alle leden zijn meer dan welkom, samen met partner en kinderen. Meer info volgt!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details