NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Roestvrijstalen keukenwerkbladen zijn hot
Reginox biedt een ruim assortiment in roestvrij staal, die voor elke toepassing op maat en met oog voor detail gemaakt worden.

Roestvrijstalen keukenwerkbladen zijn hot

Werkbladen, spoelbakken en kranen zijn onmisbaar in elke keuken. Daarbij wordt vaak gekozen voor oplossingen in roestvrij staal. Die zijn namelijk zeer solide, erg hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Zo biedt Reginox een ruim assortiment roestvrijstalen werkbladen met een diepte van 600 millimeter, verkrijgbaar in verschillende lengtes. Ze zijn leverbaar met enkele of dubbele spoelbak, een passende kraan naar keuze en verschillende andere accessoires. Dit wereldmerk uit Nederland maakt een onderscheid tussen 4 millimeter massieve en gezette rvs werkbladen.

Reginox heeft wereldwijd een sterke reputatie als pionier op het vlak van roestvrijstalen spoelunits en werkbladen. Het bedrijf uit het Twentse Rijssen investeert dan ook continu in z’n machinepark en in de aanwerving en opleiding van vakmensen, waardoor de innovatieve oplossingen op de tekentafel ontwikkeld worden en ook snel en nauwkeuring geproduceerd kunnen worden. 

De massief roestvrijstalen werkbladen kunnen ook in warmgewalste versie verkregen worden.

“Vanuit de idee van een onestopshop leveren we spoelbakken, kranen, werkbladen en allerlei accessoires voor particuliere projecten en grote keukens in zorginstellingen en horeca. Daardoor weten we wat de consumenten willen en wat professionals verwachten. Daar spelen we dan met onze innovatieve en kwaliteitsvolle oplossingen op in”, stelt Mickel Stans, accountmanager België bij Reginox. “Roestvrij staal is uiteindelijk het meest tijdloze, stoere en duurzame materiaal dat men voor een keuken kan kiezen. Maar er is meer, want het is ook nog eens erg hygiënisch, eenvoudig in onderhoud en uitermate robuust. Rvs is ook zeer hittebestendig en heeft een lange levensduur. Daarom hebben we net dat materiaal gekozen als basis van onze hoogwaardige werkbladen, die voor elke toepassing op maat en met oog voor detail geproduceerd worden.”

4 millimeter massieve of gezette rvs werkbladen

De rvs werkbladen van Reginox zijn hot voor elke keuken. Het assortiment is opgesplitst in 4 millimeter massieve en gezette modellen. Met massief roestvrij staal kunnen werkbladen tot een lengte van 6 meter naadloos vervaardigd worden. Ze zijn leverbaar in een mat geborstelde afwerking, en voortaan ook warmgewalst – de meest pure vorm van rvs. Architecten, keukenbouwers en bouwheren krijgen zo een oneindige flexibiliteit bij het ontwerpen van keukens. De gezette werkbladen worden standaard in mat geborsteld staal geleverd, maar kunnen optioneel en tegen een meerprijs richtingloos geborsteld en excentrisch geslepen verkregen worden.

De werkbladen zijn onder meer leverbaar met spoelunit, waterkering en cascades.

“Onze standaard rvs werkbladen hebben een diepte van 600 millimeter en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Ze hebben een dikte van 27 millimeter met een rvs laag die varieert tussen 0,7 en 0,8 millimeter”, gaat Stans verder. “Deze werkbladen zijn ook leverbaar met een enkele of dubbele spoelunit, die keurig ingelast wordt, zodat er een unieke eenheid ontstaat. Wanneer gewenst, kan ook een uitsparing voor een kookplaat gemaakt worden. Afhankelijk van die uitsparing kan de kookplaat vlak ingebouwd of als afbouw gemonteerd worden. Ook gelaste kookbruggen, uitsparingen voor kranen, hoeken en kolommen, een ribbenpakket, een waterkering, een cascade of verdiept gedeelte en een enkel of dubbel stopcontact in randprofiel behoren tot de mogelijkheden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details