NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Retro design met duurzame functionaliteiten

Retro design met duurzame functionaliteiten

De keuken is het hart van ieder huis; een plek waar mensen samenkomen om gezellig te koken en te eten. Duurzaamheid en kwaliteit spelen er uiteraard een belangrijke rol. Een blik op een nieuwe collectie waar die eigenschappen hand in hand gaan met industriële looks en retro details.

Hood-in-hob met ingebouwde afzuiging
Eveneens nieuw: een Hood-in-Hob kookplaat met ingebouwde dampafzuiging. De kookplaat beschikt over twee koppelbare kookzones met centrale bediening terwijl de afzuigunit een centrale en langwerpige afzuiging combineert voor een optimale werking over de gehele oppervlakte.

ETNA richt zich in België, vanuit haar uitvalsbasis in Erpe-Mere, op de projectenmarkt. Drie pijlers staan daarbij centraal: een betaalbaar assortiment, een goede kwaliteit en vijf jaar garantie op alle inbouwtoestellen vanaf het eerste toestel.

ETNA

Negen nieuwe trendkleuren voor de Retro design koelkasten. (Beeld: Igor Roelofsen)

Trendy kleurtjes
Na de succesvolle introductie van de collectie Retro design koelkasten gaat ETNA op deze ingeslagen weg verder. Het brengt een aantal nieuwe uitvoeringen in de trendkleuren van de komende seizoenen. ETNA: “We denken dan bijvoorbeeld aan klinkende namen als Sea Breeze Green, Bronze Tequila Sunrise en Grand Caramel Coffee.” In totaal voegt ETNA negen nieuwe kleuren toe aan het assortiment. “De koelkasten zijn van binnen helemaal hedendaags”, benadrukt de fabrikant. “Energiezuinig met slimme features die ervoor zorgen dat het eten zo lang mogelijk vers blijft.”

ETNA

Recirculatie afzuigkappen in een industriële retro look. (Beeld: Igor Roelofsen)

Naast koelkasten ook afzuigkappen
Een koelkast in een trendy kleur is hoe dan ook een eyecatcher in elke keuken. Maar een fraai vormgegeven dampkap, al dan niet in dezelfde kleur als de koelkast of een ander item, hoeft daar zeker niet voor onder te doen. Daarom lanceert ETNA een serie recirculatie afzuigkappen met een industriële retro look. De kubusvormige afzuigkappen zien er stoer uit en kregen van de fabrikant ronde hoeken. De matte finish in zwart, crème of groen is een perfecte match met de RAL-kleuren van de koelkasten. De afzuigkappen meten 45 x 45 centimeter, beschikken over vier standen en een afzuigcapaciteit van 650 m³ per uur. De bijgeleverde afstandsbediening vergroot het bedieningsgemak. Extra handig, de afstandsbediening is magnetisch waardoor ze eenvoudig op de afzuigkap geplaatst kan worden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details