NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Retailgroep keukens, badkamers en interieurbouw Brio bruist!

Retailgroep keukens, badkamers en interieurbouw Brio bruist!

Evenementen kunnen weer. Brio, retailgroep voor keuken-, badkamer- en interieurbouwers, laat er geen gras over groeien en organiseert op 20 en 21 oktober het networkingevent ‘Brio bruist’.  Nieuwe producten – waaronder de slimme bruisendwaterkraan – en diensten worden beursgewijs in de Brio Concept Store aan de partners voorgesteld. En dat zijn er heel wat. Zowel het aantal leden, ondertussen al meer dan 130, als het aanbod groeit onverminderd door. Het resultaat van de sprankelende spirit van deze ambitieuze aankoopgroepering.

Het plug-and-play installatiegemak en de nette inbouwmogelijkheden van de nieuwe app-gestuurde Unito smart watersystemen zijn een echte troef.

En of het dus bruist bij Brio. Dat ondervinden ook steeds meer zelfstandig ondernemers in de keuken- en interieurbouw die zich als partner aansluiten. Samen sterk is het motto. Leden kunnen niet alleen rekenen op aankoopvoordelen en scherpe groepdeals wat toestellen en aanverwante producten betreft, ook het dienstenpakket breidt verder uit. Bovendien is er het recent gelanceerde Briolabel, een keurmerk dat Belgisch vakmanschap extra in de kijker zet en vertrouwen wekt bij de consument.

Unito lanceert met de nieuwe Essence lijn binnenkort ook smaakwater, rechtstreeks van de kraan.

‘Slimme’ toestellen in de kijker

Brio wil als aankoopgroepering zijn leden ondersteunen in die aspecten waar ze nood aan hebben, zonder afbreuk te doen aan het zelfstandig ondernemerschap. Vooreerst is er uiteraard het aanbod aan producten, met naast keuken en sanitaire toestellen ook een selectie aanverwante interieuritems zoals stoelen en tafels. Het gamma breidt uit in de breedte en de diepte. Uiteraard worden de laatste trends op de voet gevolgd. Denk daarbij aan het groeiende aanbod aan ‘slimme’ en dus met het internet geconnecteerde toestellen die het gebruiksgemak maar ook het bewust omgaan met energie en water ten goede komen. Naast de intelligente ovens, koelkasten en wasmachines is er nu ook het Unito Smart Water System met multifunctionele en elektronische keukenkraan, nieuw in het Brio aanbod. Bijzonder is de bijhorende app en mogelijkheid tot spraakbediening. Hiermee kan je onder meer de temperatuur van zowel het gekoelde als hete water, en de intensiteit van het bruisend water aanpassen. Peter Vanthienen, management Brio: “We introduceren niet zomaar een product, maar voorzien regelmatig opleidingen om de partners – ook op technisch vlak – vertrouwd te maken met de nieuwigheden.” Uiteraard zal het Smart Water System worden voorgesteld op het ‘Brio bruist’-event, dat zijn naam trouwens ontleent aan de nieuwe Sparkle bruisendwaterkraan. Daarnaast omvat het gamma ook nog de Lava kokendwaterkraan en Infinity kraan die alle watersoorten combineert.

Het Smart Water System van Unito, te ontdekken in de Brio Concept Store.

Marketing ondersteuning

Verder in de kijker op het Brio-event: de wijnklimaatkasten in allerhande formaten en uitvoeringen. “De vraag naar deze toestellen is, door de hang naar huiselijk comfort, de laatste tijd alleen maar toegenomen”, aldus nog Peter Vanthienen. ‘Brio bruist’ is dan ook een evenement dat wil informeren en inspireren, ook wat de badkamerinrichting betreft. “Zo hebben steeds meer consumenten oor naar de voordelen van een wc met douchefunctie. De verschillende modellen worden op het event toegelicht.” Daarnaast kunnen partners er kennis maken met het uitgebreide dienstenpakket. Denk daarbij aan opleidingen maar ook ondersteunende on- en offline marketingdiensten, aangeboden in samenwerking met Brio Approved communicatiepartner InterMedia. Ook het Briolabel, met bijhorende website en communicatie, wordt er toegelicht. Dit keurmerk maakt dat de consument – op zoek naar vakmanschap – nog sneller de weg vindt naar de aangesloten keuken- en interieurbouwers. Brio als een sterk merk waar de partners de vruchten van plukken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details