NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
REDDY Keukens nu ook succesvol geopend in Doornik

REDDY Keukens nu ook succesvol geopend in Doornik

Op 3 juli opende de nieuwste Belgische vestiging van de Duitse succesfranchise REDDY Keukens. De nieuwe winkel kreeg een prominente plaats in de commerciële zoning van Froyennes in de Rue de Roselières. Hiermee heeft een tweede Waalse stad toegang tot Duitse kwaliteitskeukens aan eerlijke en scherpe prijzen. 

Jarenlange ervaring als sleutel tot succes 

Het team van REDDY Keukens Doornik, met zaakvoerders Franck Prévost en Marie-Hélène Savelon aan het hoofd, is geen onbekende in de keukensector. Franck en zijn verkoopteam blikken terug op jarenlange ervaring en de droom om een eigen keukenzaak te starten, is met de opening van hun REDDY dan ook uitgekomen. En hoe! Meteen in de eerste maand heeft Franck al tal van mooie projecten kunnen waarmaken voor zijn klanten. “In ieder project leef ik me uit, het is een passie. Bovendien past de aanpak van REDDY helemaal bij ons: we zijn geen keukenverkopers, maar betrouwbare partners in de realisatie van de droom van onze klanten,” zegt Franck enthousiast. 

Transparante prijs en verlengde garantie 

“Een ander belangrijk onderdeel van die aanpak is de nettoprijzen-strategie: geen gegoochel met kortingen, maar prijzen die vanaf het begin voor allen duidelijk zijn, zonder verrassingen,” gaat Marie-Hélène verder. “Natuurlijk is de Duitse kwaliteit van onze keukens en toestellen ook een troef. Omdat we hiervan overtuigd zijn, geven wij een duidelijk langere garantie dan wettelijk is voorgeschreven aan onze klanten. Hiermee zetten wij in op maximale service en tevredenheid.” 

Drukbezochte feestelijke openingsmaand 

De nieuwste toonzaal brengt 400m² en 17 keukens vol inspiratie in verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen en toont zo de ruime mogelijkheden die REDDY te bieden heeft. In de gezellige lounge geniet je van een drankje terwijl kinderen plezier maken in de kinderhoek. De openingsmaand juli, waarbij iedere bezoeker verwend werd met een feestelijk cadeau, was erg drukbezocht en toont dus aan dat deze REDDY-locatie een schot in de roos is! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details