NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Perfect gesorteerd
Geen verloren hoekje dankzij de oplossing met uittrektechniek.

Perfect gesorteerd

De beschikbare plaats in keukenkasten dient zo goed mogelijk te worden benut. Daar zijn we het allemaal over eens. Opbergruimte is nu eenmaal niet onbeperkt aanwezig. Ruimtebesparende oplossingen zijn dan ook meer dan welkom.

Een item dat je zoekt snel terugvinden, dat blijft de hoofdzaak van een goede sortering. De opbergsystemen van Naber scoren daarnaast ook op bijkomende belangrijke aandachtspunten als hygiëne, flexibiliteit en eenvoud in planning, montage en gebruik. Zo komen de hoogwaardige Cox® Box-opbergboxen voor de schuiflade-uittreksystemen in onderkasten bijvoorbeeld met een deksel zodat in het bijzonder de levensmiddelen hygiënisch opgeborgen zijn. Box-sets voor diverse kastbreedtes zijn beschikbaar om keuken­planners flexibiliteit qua planning aan te reiken. En voor de moeilijk bereikbare hoekkast ontwikkelde Naber een slimme oplossing met uittrektechniek.

Een liftsysteem om ergonomisch en veilig alle hoger gelegen kasten te kunnen gebruiken.

Boven schouderhoogte

De bovenkasten, al dan niet tot volledig tegen het plafond, leveren ook een schat aan opbergruimte op. Om deze bereikbaar te maken voor iedereen is het mogelijk de bovenste niveaus te voorzien van een uitgekiend liftsysteem dat eenvoudig naar beneden kan worden getrokken. “Met hoogwaardige voorraadbakjes richt je ook deze opbergruimte efficiënt in”, klinkt het bij Naber. “Ook handig, de uittreksystemen die aan een apothekerskast doen denken. Ze maximaliseren de opbergruimte en geven je een uitstekend overzicht van de gestapelde producten. De geleiderails, frames en opbergelementen kunnen ook aan draaideuren worden gemonteerd zodat ze bij het openen van de deur automatisch mee bewegen.

It’s fair time

Wie de gekende en nieuwe oplossingen van Naber wil ontdekken, vindt hen zoals vanouds op Area30 in Löhne. Van 17 tot en met 22 september is de specialist in keukenaccessoires weer aanwezig als trouwe exposant. “Kom er onze oplossingen ontdekken”, nodigt Naber uit. “Naast onze opbergoplossingen tonen we een primeur voor de COMPAIR®-luchtkanaalsystemen voor wasemkappen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details