NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Onzichtbaar, maar o zo belangrijk”

“Onzichtbaar, maar o zo belangrijk”

Vandaag gaan design en comfort in elke keuken hand in hand. Een dampkap speelt hierbij een belangrijke rol. Zowel in het ontwerp van de keuken als in de bijdrage tot een optimaal keukenklimaat drukt een dampkap haar stempel. Franke biedt een brede waaier van modellen die aan alle eisen voldoen.

Modern of klassiek, opzichtig of discreet, rechtlijnig of hoekig: in het brede assortiment dampkappen van Franke is er beslist een model dat aan alle eisen en verwachtingen van de klant voldoet. Esthetiek en functionaliteit worden perfect gecombineerd en bovendien voldoet elk model aan de huidige normen qua veiligheid en comfort.

Meer planningsvrijheid dankzij de kookplaat met geïntegreerde kookplaatafzuiging.

Planningsvrijheid

Kookplaat en dampkap in één toestel, we zien het meer en meer. Het inrichten van de keuken heeft hier veel baat bij. De strakke inductiekookplaten met geïntegreerde kookplaatafzuiging leggen de focus zowel op de functionaliteit als op het ruimtelijk gevoel in de keuken. Franke voegde recent de Maris 2gether toe aan het aanbod inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging. Meer zelfs, deze is volledig vlak zodat heel eenvoudig kan geschoven worden met potten en pannen zonder dat eentje moet worden opgeheven. Zeker het vermelden waard: de waterbestendige motor met watercollector. Maris 2gether kan de lucht naar buiten afvoeren of kan als recirculatiemodel worden ingezet. Dankzij de communicatie tussen kookplaat en dampkap past deze laatste haar werking automatisch aan de werking van de kookplaat aan. “In tijden van stijgende energieprijzen valt ook het A++ energielabel niet te versmaden”, voegt de fabrikant nog toe.

Maris 2gether pakt niet veel plaats in zodat er nog veel kastruimte nuttig kan ingenomen worden.

Onzichtbaar aanwezig

“Warme lucht stijgt toch?”, herhaalt Franke de vraag van verschillende consumenten. “Klopt. En met onze Drop en Drop Slim-families beschikken we over dampkappen die we onzichtbaar boven het kookveld in het plafond inwerken. Ook deze zijn met luchtafvoer naar buiten of als recirculatiemodel beschikbaar. De geïntegreerde dimbare ledverlichting voegt er zelfs een extra sfeerelement aan toe. Verlichting is en blijft key in de keuken en ook daarbuiten. Met ons uitgebreid assortiment willen we de eindklanten een bewuste keuze laten maken op basis van hun kookgewoontes. Groot of klein gezin? Veel kip- of vlees­bereidingen? Het zijn factoren die een rol spelen in de keuze voor een bepaald model. Drop en Drop Slim zijn een zekere keuze voor wie veel kookt of voor veel personen kookt.” 

Onzichtbaar boven het kookveld verwerkt. De geïntegreerde ledverlichting zorgt voor dat tikkeltje extra sfeer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details