NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Ontdek de unieke mogelijkheden van solid surface in The Hub in Antwerpen”
The Hub Antwerpen, creatieve speelplaats voor designers en architecten. (Foto: @thehubantwerpen, @maister.be, @cafeine)

“Ontdek de unieke mogelijkheden van solid surface in The Hub in Antwerpen”

Met de verhuis van de Engels Group komt een einde aan meer dan 90 jaar activiteit op de Paardenmarkt. Antwerpen totaal verlaten, gebeurt echter niet. Engels Group blijft met haar solid surfaces present in The Hub, een interieurhotspot waar tal van partners samenwerken.

Binnen enkele maanden is de lang aangekondigde verhuis van de Engels Group naar Malle een feit. Voor het eerst in haar geschiedenis verlaat de Engels Group de stad Antwerpen. “Deze stap is nodig om onze verdere groeiplannen te verwezenlijken”, klinkt het vastberaden. “In Malle brengen we alle divisies samen onder één dak en bouwen we een nieuwe state of the art toonzaal. Maar we vergeten nooit onze roots. En helemaal weg uit Antwerpen zijn we zeker niet. We zijn immers een van de ‘collabs’ partners van The Hub, de heel recent geopende ‘creatieve hotspot voor (interieur)architecten en designenthousiastelingen’. Keukenliefhebbers en -professionals komen er zeker aan hun trekken want naast Engels Group zijn nog tal van keukenpartners ingestapt.”

Een stalenpakket van Engels Surfaces ligt klaar. (Foto: @thehubantwerpen, @maister.be, @cafeine)

Walhalla van solid surface

De nieuwe toonzaal van Engels Group op de terreinen in Malle wordt een pareltje. “We bouwen een walhalla voor architecten en interieurarchitecten”, benadrukt Catherine Engels, verantwoordelijk voor de divisie Engels Surfaces. “Met ongeveer 2.000 vierkante meter oppervlakte biedt de toonzaal ons de ruimte om solid surface volledig tot zijn recht te laten komen en om nog meer in te zetten op workshops en opleidingen. Het materiaal beschikt over uitstekende eigenschappen die het gebruik van solid surface overal in en rond de woning mogelijk maken. Maar ook de verwerking van het materiaal verliezen we niet uit het oog. We werken samen met Optimat om zo de benodigde machines ook in het daglicht te plaatsen. Alles om solid surface nog nadrukkelijker op de kaart te zetten.”

Aanwezig in Antwerpen

Sinds 1927 is de Engels Group onafgebroken aanwezig in Antwerpen en dat zal na de verhuis blijven duren. De kantoren en het magazijn verhuizen wel naar Malle maar dankzij de recent gestarte samenwerking met The Hub blijft er een Antwerpse connectie. “Begin dit jaar is onze samenwerking met The Hub inderdaad van start gegaan”, bevestigt Engels. “The Hub is een heel interessante locatie voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers. Het is een belevingscentrum waar ze ten allen tijde inspiratie kunnen opdoen en de meest innovatieve materialen leren kennen. We zijn dan ook blij en trots dat iedereen onze solid surface-mogelijkheden hier kan ontdekken.”

BENETORRE® Kitchen Tower binnenkort als luxe keuken te bewonderen in de nieuwe showroom in Malle

Extra kanaal

The Hub trekt als inspiratie- en designhotspot een interessant publiek aan. “We krijgen door deze samenwerking een extra kanaal om onze solid surface in combinatie met matching materialen aan te prijzen. “Iedereen kan er onze stalen vastpakken en bekijken terwijl er een vakkundige uitleg over wordt gegeven”, verduidelijkt Engels. “Zo is The Hub, naast onze eigen showroom in Malle en toekomstige opleiding en events die we zeker zullen organiseren, een bijkomende locatie om alles over solid surface en de sterke eigenschappen ervan aan te stippen. We volgen de kleurentrends, we tonen welke leuke dingen mogelijk zijn en vertellen er dat ze bij ons aan het juiste adres zijn.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details