NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Ons recept voor de beste lucht”

“Ons recept voor de beste lucht”

De keuken wordt pas een sociaal middelpunt van een huis als ze gevuld is met mensen. Leven in de keuken, sociale contacten, samen koken en zo meer. De dampkappen van berbel dragen hun steentje bij door zeer efficiënt, stil en zonder verlies aan zuigkracht hun werk te doen. “Met berbel kan je optimaal genieten in de keuken”, klinkt het bij de fabrikant.

De keuken is het hart van het huis, de plek waar iedereen samenkomt, kookt en eet. De beste producten maken deze ruimte nog fijner, comfortabeler en gezelliger om in te vertoeven en berbel heeft dit zeer goed begrepen. “We vierden recent, een jaartje te laat weliswaar door omstandigheden, onze twintigste verjaardag”, klinkt het bij berbel. “Onze dampkappen zijn ‘Made in Germany’ en gebaseerd op wat wij het berbel-principe noemen. Eigen onderzoek, innovatieve ideeën en een flinke dosis hartstocht liggen aan de basis. Het resultaat zijn fluisterstille toestellen zonder vetfilter die uiterst simpel te reinigen zijn.”

Het geheime recept

De keukensector kent het wel, het berbel-principe. Simpel gezegd maakt een berbel-damp­kap gebruik van de centrifugale kracht om vet af te scheiden. Geen vetfilters dus. “Zeer efficiënt en bovendien is een constant hoge vetafscheiding mogelijk in vergelijking met conventionele systemen met vetfilters, omdat deze filters in de loop van de tijd verzadigd raken”, legt de fabrikant uit. “Zonder hinderlijke geuren en geluid, zonder verlies van zuigkracht en bijzonder makkelijk schoon te maken: opvangschaal openklappen, schoonvegen en weer dichtklappen. En dat maakt van een dampkap een echte berbel!”

Een (gepersonaliseerd) toestel voor elke klant

Bij berbel kan je terecht voor een breed scala aan dampkapoplossingen: kookplaatafzuiging, inbouw-, eiland- en wanddampkappen. Begin dit jaar kwam er een panorama inductiekookplaat met geïntegreerde dampkapbediening bij. “Deze verscheidenheid aan producten sterkt ons in de boodschap dat we voor elke klant het juiste toestel hebben”, benadrukt berbel. “Alle dampkappen worden bovendien met de hand gemaakt, onderdeel voor onderdeel en stap voor stap. Kwaliteit gegarandeerd dus! We helpen onze klanten ook een handje. De berbel-configurator staat hen namelijk toe om in slechts enkele klikken het model van hun keuze samen te stellen. Grootte, vorm, design, kleur en uitvoering, een berbel kan individueel worden geconfigureerd. Een berbel is dan ook steeds een uniek stuk.”

Eenvoudige reiniging ziet er zo uit: uitvouwen, schoonvegen, dichtklappen.

Sterk innovatief met een krachtig design

berbel: “Nog een klein woordje over ons om ons nog beter te leren kennen. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals anti-magnetisch rvs, breukvast glas, EC-ventilatormotoren en bedieningselementen die we bij Duitse kwaliteitsfabrikanten selecteren en aankopen. Onze toestellen voldoen steeds aan de hoogste veiligheidsstandaarden voor privékeukens. Bij ons geen vetfilters en geen brandgevaar. En dat onze toestellen zowel qua techniek als design in de smaak vallen, wordt onderstreept door de recente winst van wel vier designawards. Downline Infinity, onze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en intuïtieve draaiknopbediening, werd bij verschillende vak- en consumentenawards verkozen tot beste product.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details