NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Novy Easy: krachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Novy Easy: krachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Novy Easy is de nieuwste aanwinst binnen het gamma kookplaten met afzuiging. Zoals de naam doet vermoeden, gaat koken met Novy Easy heel gemakkelijk. De kookplaat bestaat uit 4 performante flex zones die bovendien gekoppeld kunnen worden tot 2 extra grote zones. Maar het ware gemak zit hem in de volledig geïntegreerde afzuiging die automatisch in werking treedt!

Novy Easy is niet alleen krachtig, ook met het design zit het meer dan goed. In de vlakke kookplaat uit zwart opaak glas valt de afzuiging nauwelijks op. Alleen een elegant metalen rooster is zichtbaar. Novy Easy kan eenvoudig worden geïnstalleerd en brengt met zijn strak lijnenspel gegarandeerd visuele rust in elke keuken.

Krachtige kookervaring

Novy Easy heeft een groot kookoppervlak dankzij de centrale bediening. De 4 performante kookzones meten elk 24 x 21 cm en hebben een vermogen van maar liefst 3.000 W. Daarnaast doet Novy Easy z’n naam alle eer aan met intuïtieve functies zoals automatische potherkenning en een automatische brugfunctie.

Automatische afzuiging

Eén van de grootste troeven is ongetwijfeld de automatische afzuigfunctie. Kookdampen worden snel weggevoerd met het afvoerstysteem naar keuze. Novy Easy is beschikbaar met traditionele afvoer naar buiten, maar ook recirculatie is mogelijk. Bij recirculatie worden de geuren uit de kookdampen opgenomen en de gezuiverde lucht terug in de keuken geblazen. Bij de Novy Easy gaat de monoblock koolstoffilter wel tot 450 kookuren mee!

Fijne kookbuddy

Novy Easy zorgt niet alleen voor een aangename kookervaring, ook het onderhoud gebeurt in een mum van tijd. Het frame van het metalen design vetfilter is tevens ook een opvangbakje wanneer iets zou overkoken en in de afzuiging zou lopen. Zowel het vetfilterframe als het zichtbare rooster zijn vaatwasbestendig. 

Made in Belgium

Novy is al meer dan 55 jaar dé specialist in dampkappen en kookplaten. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie kenmerken de producten van dit Belgische bedrijf. De ontwikkeling en productie gebeuren nog steeds in Kuurne, West-Vlaanderen.

Vandaag werken er bij Novy zo’n tweehonderdvijftig mensen en is het bedrijf marktleider op vlak van dampkappen in België. Maar Novy is gekend tot ver buiten de landsgrenzen. Het merk heeft eigen filialen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland, UK en distributeurs in Oostenrijk, Italië, Spanje, Tsjechië, Polen, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Litouwen, Estland en Israël.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details