NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Novy Connect & Novy Sense. De toekomst van koken start hier

Novy Connect & Novy Sense. De toekomst van koken start hier

Met Novy Connect en Novy Sense wordt alles geconnecteerd waardoor jouw gebruiksgemak naar een nog hoger niveau wordt getild. Dampkap inschakelen, lichten afstemmen, je Novy toestellen onderhouden, …  met de tools in de Novy Connect App gebeurt alles via je smartphone!

Altijd op de hoogte met Novy Connect

Novy Connect laat niet alleen je dampkap en kookplaat met elkaar connecteren, ze communiceren ook met jou! Je kunt je dampkap makkelijk via de kookplaat regelen of er gaat een lampje branden om je te melden wanneer een filter gereinigd moet worden. 

In de Novy Connect App krijgt die communicatie nog meer diepgang. Daar geeft Novy Connect bijvoorbeeld aan welke filter een onderhoud nodig heeft en hoe je dat het beste aanpakt. Ook de instellingen van de afzuiging en verlichting kan je aanpassen via de Novy Connect App. 

Novy Sense als zesde zintuig

Novy Sense wordt aangestuurd door een sensor in de leiding van de dampkap. Novy Sense detecteert VOC’s (vluchtige organische stoffen) en monitort de luchtvochtigheid. Gaan de waardes de hoogte in? Dan gaat je dampkap automatisch meer afzuigen. Concreet: wanneer de boter in de pan begint te bakken, zet de afzuiging zelf een tandje bij.

Als onderdeel van de Novy Connect App laat Novy Sense de afzuiging automatisch werken. Via de app bepaal jij dan de gevoeligheid en kracht van je dampkap. Zo kook je helemaal hoe jij het verkiest!

5 handigheden in de Novy Connect App

  • Regel makkelijk de afzuiging van je dampkap
  • Stem de lichtintensiteit naar wens af
  • Match de hoogte van je afzuigtoren met die van je pannen (bij Novy Panorama)
  • Shop de juiste monoblockfilter voor je recirculatiedampkap
  • Blijf op de hoogte van de luchtkwaliteit

Hoe werkt de Novy Connect App?

Bij het openen van de app, gaat deze automatisch op zoek naar Novy toestellen in de buurt. Vanaf nu kun jij de standaardinstellingen naar hartenlust personaliseren voor jouw ultieme kookbeleving!

Je kunt de app momenteel al met verschillende Novy producten connecteren, maar de technologie zit nog niet standaard vervat in alle toestellen. Het is onze ambitie om dit gebruiksgemak echter over de hele lijn door te trekken. Het Novy Sense/Connect icoon op onze website maakt je wegwijs bij welke toestellen het nu al kan.

Wil je meer informatie over Novy Connect of Novy Sense?
Ga dan zeker eens langs bij een verkooppunt in je buurt voor meer informatie!
storelocator

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details