NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nog meer keuze in laminaten ‘The first and original’ versterkt HPL-gamma
Formica® in de retail.

Nog meer keuze in laminaten ‘The first and original’ versterkt HPL-gamma

Soms scheiden wegen, maar waar ze later weer bijeen komen, gebeuren mooie dingen. Dat kunnen ze bij Vanca beamen. Na een sterke samenwerking in het verleden versterkt  Formica® opnieuw het laminaataanbod bij Vanca. Zo wordt de schrijnwerker, interieurbouwer of architect voortaan nog beter geholpen met een geschikt product voor elke toepassing.

Formica is perfect bestand tegen intensief gebruik, ook in professionele settings.

Dat Formica® ‘The first and original’ wordt genoemd als het over HPL gaat, is zeker geen loze claim. Al in 1913 zette de fabrikant de standaard en groeide het uit tot een iconisch merk. Zo’n 50 jaar terug sloeg Vanca de handen in elkaar met deze sterkhouder voor de productie van keukenwerkbladen. Nu Formica® opgenomen wordt in de groep die ook Arpa en FENIX® voert – belangrijke merken in het Vanca-portfolio – wordt de tandem hersteld.

Optimale flexibiliteit, maximale uitstraling.

“Formica® was en is een voorloper in decor- en structuurontwikkeling, altijd van topkwaliteit”, benadrukt algemeen directeur Patrick Rommelaere van Vanca. “We zijn blij hun unikleuren, hout- en steendecoren opnieuw te kunnen aanbieden aan onze klanten. HPL is al lang niet meer weg te denken uit de keuken en totaalinterieur, zelfs na meer dan honderd jaar. De sterke prijs-kwaliteit, het robuuste karakter, het onderhoudsgemak en de lange levensduur zijn daar ongetwijfeld de voornaamste redenen voor.”

HPL is al lang niet meer weg te denken uit de keuken.

Op maat geperst en verzaagd

Als totaalaanbieder perst Vanca je Formica®-laminaat op de drager van jouw keuze en er is een uitgebreid aanbod van Formica® in de deurformaten. Elke kleur en decor is trouwens ook verkrijgbaar in volkern. In de keuken zien we vaak een combinatie van beide, bijvoorbeeld een compact werkblad en kasten in laminaat. “Via onze grootformaatpers zijn trouwens grotere platen beschikbaar, met minder afval bij de verdere verwerking als groot voordeel. Of als klant kies je meteen voor panelen op maat, met zusterbedrijf Forma als specialist ter zake. In beide gevallen beperken we verliezen en verkleinen we samen de afvalberg, terwijl we fantastische keuken- en interieurprojecten mee vormgeven”, besluit Patrick.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details