NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuwe plafonddampkap met strak design en stijlvolle led lining betekent meerwaarde voor elke keuken

Nieuwe plafonddampkap met strak design en stijlvolle led lining betekent meerwaarde voor elke keuken

Specialist Novy biedt voor elk type keuken een gepaste oplossing, waaronder ook de plafonddampkappen van de Pureline-serie. Vandaag breidt de fabrikant deze familie uit met de even stille als efficiënte Pureline Pro (Compact), uitgerust met een geïntegreerde Novy Sense Technologie voor de automatische regeling van de afzuiging en een stijlvolle, dimbare led lining, geïntegreerd achter een unieke diffuser uit één stuk.

De Pureline Pro, eveneens beschikbaar in een Compact-versie, is een nieuwe plafonddampkap in het assortiment van Novy.

Bij Novy luisteren ze naar de markt en vertalen de trends naar innovatieve en kwaliteitsvolle producten: plafond-, inbouw- en onderbouw-, eiland- en wanddampkappen, maar ook kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Door de toenemende vraag in de markt wordt ook fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van recirculatiesystemen. “Onze nieuwste generaties dampkappen en kookplaten worden gekenmerkt door een minimalistisch design in combinatie met een fluisterstille, krachtige en vooral ook efficiënte werking”, zegt director marketing Olivier Lambert. “De nieuwe Pureline Pro, een uitbreiding van onze succesvolle Pureline-serie, kan vrijwel onzichtbaar in elk type keuken ingebouwd worden. Deze nieuwe plafonddampkap is verkrijgbaar in inox, wit of zwart en in twee uitvoeringen, Pureline Pro en Pureline Pro Compact, die allebei met een breedte van zowel 90 als 120 centimeter besteld kunnen worden.”

Krachtig, efficiënt en stil

De Pureline Pro vereist een inbouwhoogte van 32 centimeter, terwijl de Compact-versie slechts 19,5 centimeter nodig heeft, ideaal voor toepassingen met een beperkte plaatsingsruimte. Deze plafonddampkap kan geïnstalleerd worden met een traditionele afvoer naar buiten of met recirculatie. Dankzij ‘click & fix’ is de installatie trouwens kinderspel. Voor een flexibele installatie kan de motor in meerdere richtingen draaien. Bij de Pureline Pro kan de motor ook op een afstand binnenshuis gemonteerd worden, terwijl de motor van de Compact-versie vooral uitblinkt door het compacte volume. “De plafonddampkappen van de Pureline-familie behoren tot de stilste en krachtigste op de markt. Elke uitvoering combineert een stijlvolle randafzuiging met een maximale efficiëntie en een uiterst stille werking dankzij geïntegreerde geluiddempende eigenschappen”, licht de director marketing toe. “De koppeling aan de Novy Connect App tilt de kookervaring met deze Pureline Pro naar een nog hoger niveau, maar uiteraard blijft ook een bediening via kookplaat of afstandsbediening mogelijk. De ingebouwde Novy Sense Technologie zorgt voor een automatische snelheidsregeling.
Als er meer kookdampen en -geuren waargenomen worden, gaat de dampkap automatisch krachtiger afzuigen.”

De ingebouwde Novy Sense Sensor zorgt voor een automatische snelheidsregeling bij detectie van kookdampen en -geuren.

Een bijkomende handigheid is de stijlvolle led lining, die achter een unieke diffuser uit één stuk steekt.

Sfeervol verlicht 

Een bijkomende handigheid van deze Pureline Pro is de stijlvolle led lining. Die werd in de randafzuiging geïntegreerd als functionele en sfeerverlichting. De lining zit achter een unieke diffuser uit één stuk, waardoor je geen onderbreking ziet. “Op die manier moet er geen extra lichtbron in de nis boven het fornuis voorzien worden en kan de kok naargelang zijn of haar gemoed zowel de lichtintensiteit als de kleurtemperatuur instellen. De strakke lichtlijn zorgt sowieso voor instant sfeer”, sluit Lambert af. “De Pureline Pro en Pro Compact zijn dan ook niet alleen krachtige, efficiënte en stille plafonddampkappen, maar ook handige lichtbronnen en sfeermakers, die door de combinatie van esthetiek en comfort een echte meerwaarde voor elke keuken zijn.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details