NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuwe (feelgood) trendkleuren
BLANCO: “Een bijzondere blikvanger is wel de BLANCO UNIT met spoelbak in vulkaangrijs en keukenkraan in mat zwart.”

Nieuwe (feelgood) trendkleuren

De drukste plek in de keuken is ongetwijfeld de waterzone. Spoeltafel, keukenkraan en afvalsysteem staan daarom best zo kort mogelijk bij elkaar. BLANCO geeft de sleutels in handen van de gebruikers om hun eigen BLANCO UNIT samen te stellen. Volledig op maat dus, ook qua kleur. Het kleurenpalet breidt vandaag verder uit met twee extra opties.

De Küchenmeile in en rond Löhne trekt keukenprofessionals van over de hele wereld aan. Net als de voorbije jaren bezochten we BLANCO op het landgoed Gut Böckel in Rödinghausen, vlakbij Löhne. In een van de prachtig gerestaureerde gebouwen richtte BLANCO een tijdelijke stek in waar het de twee nieuwe kleuren ‘vulkaangrijs’ en ‘zacht wit’ presenteerde.

Kleur van de aarde

De BLANCO UNIT is niet alleen een functionele eenheid maar ook een optisch geheel. “Het nieuwe vulkaangrijs maakt het makkelijker om de juiste kleurmatch in de keuken en het woongedeelte te vinden”, klinkt het bij de fabrikant. “Een groot assortiment spoelbakken van Silgranit en kranen in de Silgranit-look zijn nu ook beschikbaar in de nieuwe trendy kleur en dat maakt het plannen en ontwerpen van de keuken nog veelzijdiger, creatiever en eenvoudiger. Ton-sur-ton of net contrastrijk? Beeld je volgende mogelijkheden maar in. Vulkaangrijs in combinatie met de metalen oppervlakken van kranen zoals bijvoorbeeld geborstel roestvrij staal. Of wat dan gezegd van een spoelbak in vulkaangrijs gecombineerd met een kraan in mat zwart? Het staat als een paal boven water dat de BLANCO UNIT een bijzondere eenheid in de keuken wordt.”

Warm en natuurlijk

Een nieuwe, neutrale kleur met een positieve vibe, dat voegt BLANCO toe aan het kleurenpalet met de introductie van zacht wit. Zacht wit vindt bovendien makkelijk zijn weg naar een breed scala keukenstijlen, van modern tot natuurlijk Scandinavisch, van klassiek en traditioneel tot moderne landhuisstijl. “De Silgranit-spoelbakken en kranen in Silgranit-look in zacht wit worden meteen trendy highlights”, aldus de fabrikant. “Zacht wit sluit perfect aan bij de trend naar warme en neutrale keukenkleuren. Voeg het samen met metalen oppervlakken van chroom of roestvrij staal of combineer met andere kleuren. Of het nu harmonieus of contrastrijk is, de BLANCO UNIT wordt een plaatje. En zelfs meer dan dat, zacht wit is de ideale kleur voor de keuken die tegelijk ook werk- of woonkamer is.”

De waterzone met spoelbak in het nieuwe zacht wit.

Volgend jaar

De Küchenmeile blijkt eens te meer het uitgelezen platform om nieuwigheden aan het grote publiek voor te stellen. De twee nieuwe kleuren vormen daarop geen uitzondering. “Het gehele bestaande Silgranit-assortiment aan spoelbakken, spoeltafels en kranen zal in 2023 beschikbaar zijn in vulkaangrijs en zacht wit”, besluit BLANCO.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details