NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuwe catalogus helemaal klaar
Basics, Tech, Interieur. Het hele assortiment van Naber vindt zijn weg naar deze drie segmenten.

Nieuwe catalogus helemaal klaar

Het jaar 2022 komt steeds dichterbij. Dat betekent lekker eten, gezellige feestjes, goede voornemens en… de nieuwe catalogus van Naber.

Op 1 januari 2022 lezen we traditioneel onze nieuwjaarsbrieven voor en wensen we elkaar het allerbeste toe voor het komende jaar. Bij Naber betekent het eveneens het in voege gaan van de nieuwe complete catalogus. Het gehele assortiment werd, volgens het ondertussen gekende stramien, onderverdeeld in de segmenten Basics, Tech en Interieur. De handige kaften waarin de informatiebladen mooi verzameld worden, zijn zoals steeds herbruikbaar. “Een kleine bijdrage aan het milieu”, klinkt het bij Naber.

Ook downloaden

De drie gedrukte catalogi bevatten alle mogelijke gegevens over de producten en accessoires die Naber aanbiedt. Naber stelt deze informatie ook digitaal ter beschikking. In de loop van de maand december zal de hele catalogus 2022 op de website te downloaden zijn. De pdf-bestanden zijn in enkele klikken beschikbaar. Geregistreerde dealers kunnen gegevens in XLSX- en CSV-formaat opvragen om zo in hun webshop te integreren terwijl de geüpdatete IDM-gegevens aan de keukenplanningssoftware toegevoegd kunnen worden.

Multimedia-ondersteuning

Naber informeert zeer actief over de eigenschappen en werkwijzen van de producten en technische systemen. Een hele videotheek en een downloadzone, vol met brochures en handige video’s, staan ter beschikking in de rubriek ‘Service’ op de website. De brandend actuele thema’s Lichttechniek en Ventilatietechniek kregen elk een eigen website. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details