Platform over design en techniek in de keukenbranche
Elektro

Nieuw voor thuis

Een thuisgevoel creëren, niet alleen thuis maar ook bij de huisstijl van een favoriet merk, op de website en in de showroom. Een showroom waar de allerlaatste trends in keukenapparatuur en een nog breder assortiment voor 2019 te zien zijn. Met als hoogtepunt, Batibouw. Pelgrim is het merk van de keukenvakhandel. Deze samenwerking staat centraal […]

foto-3-pelgrim

9 januari 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Een thuisgevoel creëren, niet alleen thuis maar ook bij de huisstijl van een favoriet merk, op de website en in de showroom. Een showroom waar de allerlaatste trends in keukenapparatuur en een nog breder assortiment voor 2019 te zien zijn. Met als hoogtepunt, Batibouw.

Pelgrim is het merk van de keukenvakhandel. Deze samenwerking staat centraal en dat is een duidelijke boodschap die het merk opnieuw zal uitdragen tijdens Batibouw. “Met Pelgrim ben je thuis, je kan er van op aan”, klonk het.

Mooi design, handig in gebruik
De bestaande 8-serie in de Mooi Samen ovenlijn van Pelgrim krijgt er ineens drie nieuwe telgen bij. De uitbreiding bestaat uit een 45 cm multifunctionele oven met microwave functie, een 45 cm combi-stoomoven en een multifunctionele oven met pyrolysefunctie, nis 60 cm. “Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn staat gebruiksgemak voorop”, aldus de fabrikant. “Toch hebben we, naast het design, ook naar de functionaliteit gekeken. Stuk voor stuk zijn het apparaten die gemakkelijk te bedienen zijn.” De 8-serie is voorzien van een 6 inch TFT kleurendisplay met een opvallende draai- en drukknop. Heldere foto’s en duidelijke teksten leiden gebruikers door het menu. De centrale draai- en drukknop dient om de gewenste functie te selecteren. Meteen wordt duidelijk wat een bepaalde functie betekent, hoe lang een gerecht in de oven staat of kunnen voorgeprogrammeerde bereidingen afgelezen worden.

Pelgrim

Een helder LCD-display maakt de bediening van de vaatwassers heel gemakkelijk.

Thuis in vaatwassen
Pelgrim introduceert de 9-serie vaatwassers die inspeelt op de individuele behoeften van mensen thuis. De vaatwassers hebben een grote kuip, de onderdelen (zoals sproeiarmen en interne leidingen) zijn vervaardigd uit rvs. De toestellen zijn voorzien van een turbo dry functie, een droogtechniek die zorgt voor een A energielabel als droogresultaat. Andere opties die voor elke situatie een passend programma opleveren zijn de tijdverkort- en geluidsreductiefunctie. Een helder LCD-display zorgt voor een makkelijke bediening. De toestellen zijn energiezuinig (A+++) en beschikken over 12 wasprogramma’s, waaronder een nachtmodus en een speciaal programma voor glas. Met de uitgestelde start functie kiezen gebruikers zelf het tijdstip waarop de vaatwasser start.

Pelgrim

De afzuigunit is makkelijk in onderhoud dankzij de handig te verwijderen onderdelen.

Krachtig maar stil
De Hood-in-Hob is een inductiekookplaat met geïntegreerde en geconcentreerde afzuiging van de dampen. Deze bevinden zich links of rechts van de kookplaat. Alle onderdelen zijn makkelijk te verwijderen en kunnen in de vaatwasser worden schoongemaakt. De afzuigcapaciteit gaat tot 711 m³ per uur en het geluidsniveau is 68 dB. De kleppen van de afzuigunit zijn individueel te bedienen, de zogenaamde FlexAir. Heeft u enkel de linkse nodig, dan opent u de linkse en blijft de rechtse gewoon gesloten. Een lichte aanraking is trouwens voldoende om de unit te openen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%