NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuw bij JETSTONE:

Nieuw bij JETSTONE:

Materialen die de praktische eigenschappen van keramiek (hitte-, kras- en vlekbestendig) combineren met een natuurlijke uitstraling blijven bijzonder populair. Met name de vraag naar materialen met de uitgesproken structuur van marmer neemt daarbij duidelijk toe. Om verder in te spelen op deze tendens, introduceert Jetstone drie nieuwe kleuren in haar collectie keramiek:

Himalaya Crystal

De toppen van de Himalaya vormden de inspiratie voor dit kristalachtige materiaal. Krachtige aders zorgen voor een uitgebalanceerd contrast met het schijnbaar doorschijnende oppervlak. Himalaya Crystal heeft een matte afwerking en is leverbaar in diktes van 6 en 12mm met een maximale afmeting van 3160 x 1460mm.

Amazonico

Een spectaculaire verschijning geïnspireerd op de mystieke Zuid-Amerikaanse regenwouden. Niet alleen de uitgesproken tekening, maar ook de onderscheidende textuur dragen bij aan de ultra natuurlijke uitstraling van dit luxueuze materiaal. Amazonico heeft een mat geborstelde afwerking en is leverbaar in diktes van 6 en 12mm met een maximale afmeting van 3160 x 1460mm.

White Cloud

Een lichtgrijs materiaal met een levendige structuur die doet denken aan de zon die net tussen de wolken doorbreekt. De smalle lichte en donkere aders geven het materiaal een elegante en harmonieuze uitstraling. White Cloud heeft een matte afwerking en is leverbaar in 6mm dikte met een maximale afmeting van 3200 x 1580mm.

Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details