NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuw bij Jetstone: Empira Black

Nieuw bij Jetstone: Empira Black

Materialen die de uitstraling van luxueus marmer weten te combineren met praktische eigenschappen, blijven populair. Die trend begon een aantal jaren geleden bij witte marmerlooks met een subtiele aderstructuur, maar momenteel mogen dergelijke materialen ook donkerder zijn en structuren duidelijk meer uitgesproken. Om daar op in te spelen, introduceert Jetstone de nieuwste kleur van Caesarstone in haar collectie: Empira Black.

Empira Black is een stijlvol composietmateriaal met de uitstraling van zwart marmer. De diepzwarte basiskleur vormt een prachtig contrast met de witte natuurlijke aderstructuur en voegt direct een gevoel van luxe toe aan een keuken. Gecombineerd met zwarte en/of donker houten frontjes toont Empira Black zich van haar rijke, mysterieuze kant. Maar ook een combinatie met lichte frontjes is bijzonder fraai en zal een meer klassiek gevoel oproepen.

Empira Black heeft een gepolijste (glanzende) oppervlakte en is leverbaar in diktes van 12 en 20mm met een maximale afmeting van 3000 x 1390mm.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details