NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuw bij Engels Surfaces! Gegoten wastafels uit premium solid surface

Nieuw bij Engels Surfaces! Gegoten wastafels uit premium solid surface

Varicor beschikt over de faciliteit om in eigen beheer relatief eenvoudige mallen voor uit één stuk gegoten wastafels te produceren. Het productieproces van die wastafels biedt de mogelijkheid om deze op de door de opdrachtgever gewenste maatvoering te gieten. Vergeleken met het traditionele handmatige “bouwen” van een maatwerkwastafel biedt dit kwaliteitsvoordelen (o.a. CE certificering) en kunnen modellen gerealiseerd worden die handmatig niet gebouwd kunnen worden.

Bijkomend voordeel is dat alle modellen in vrijwel alle (standaard) kleuren gegoten kunnen worden. Zelfs van slechts 1 stuks. De modellen kunnen (vanaf een oplage van ca. 15 stuks)  ook in een eigen kleur gegoten worden.

UNIEK!

Varicor beschikt over 53 standaard kleuren en structuren. Met behulp van de nieuwe kleurconfigurator is het echter mogelijk om elke gewenste RAL, PMS of NCS kleur te laten produceren. 

De innovatie bestaat hieruit dat opdrachtgevers niet gebonden zijn aan bestaande kleuren maar dat ze zelf rechtstreeks hun gewenst kleur kunnen bewerken. Bovendien zijn de voor productie benodigde volumes uitermate bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details