NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Never change a winning team
Een licht tikje tegen de deur volstaat om de wijnkoeler te openen.

Never change a winning team

V-ZUG en de Küchenmeile, dat betekent een druk bezochte Studio in de Architekturwerkstatt in Löhne. Het werd opnieuw een voltreffer. Van ’s morgens tot ’s avonds kwamen geïnteresseerde bezoekers een kijkje nemen naar de nieuwe highlights die een aanvulling zijn op de vorig jaar geïntroduceerde Excellence Line.

Gedurende een week was het een drukte van jewelste in de V-ZUG Studio in de Architekturwerkstatt. “Een indrukwekkend aantal bezoekers kwam een kijkje nemen”, klonk het vol trots. “En het moeilijkere jaar 2021 was al zo’n groot succesverhaal. Nog maar eens een bewijs dat de ingeslagen weg in Duitsland, Nederland en België het juiste pad is. We koesteren hoge verwachtingen van de vier nieuwe producthighlights die volop aandacht kregen: de nieuwe CombiSteamer V6000 45 Grand, de CombiSteamer V6000 45M PowerSteam, de elegante kookplaat CombiCookTop V4000 met ingebouwde kookplaatafzuiging en de nieuwe, greeploze WineCooler V4000 90.”

Fusion heet nu CombiCookTop.

Een spectaculaire kookervaring

V-ZUG produceert al meer dan twintig jaar stoomovens. Met de CombiSteamer V6000 45 Grand en de CombiSteamer V6000 45M PowerSteam onderstreept de fabrikant nogmaals haar expertise wat betreft stoom en stoomovens. Prominent in beeld bij het binnenstappen van de Studio stond de Grand opgesteld. De naam mag je letterlijk nemen want de CombiSteamer V6000 45 Grand is maar liefst 90 centimeter breed. “Meer ruimte voor die creatieve bereidingen die veel plaats nodig hebben of om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden”, horen we tijdens onze rondleiding. “Beschikbaar zowel met greep als greeploos. Bij deze laatste laat de AutoDoor-functie de ovendeur openen en sluiten door er simpelweg een tikje tegen te geven.”

De CombiSteamer V600 45M PowerSteam is de allrounder bij uitstek die drie bereidingstechnieken onder de knie heeft: hete lucht, stoom en microgolven. “Stomen en bakken in recordtempo zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten”, aldus de fabrikant. “De kwaliteit en de smaak blijven gegarandeerd.”

De V-ZUG Studio in Löhne gonsde van bedrijvigheid.

Flexibel koken

Fusion heet nu CombiCookTop. Maar dat is niet het grootste nieuws wat betreft de inductiekookplaten met kookveldafzuiging. De ZoneFlex van de CombiCookTop V4000 is dat wel. Deze technologie detecteert automatisch op de twee flexibele kookplaten de grootte en de positie van de kookpot. De Memory-functie onthoudt de instellingen van bijvoorbeeld de pan. Wordt de pan verschoven, verschuiven deze instellingen simpelweg mee. “Zo wordt koken nog flexibeler”, voegt de fabrikant toe. “De bediening gebeurt via het intuïtief grafisch display met aanraakbediening. Bovendien is de CombiCookTop V4000 aangepast aan het design van de Excellence Line en zo perfect combineerbaar met alle apparaten van deze reeks.

Mooi uitgestald

Dat de juiste uitschenktemperatuur cruciaal is om een wijn volledig tot zijn recht te laten komen, behoeft ongetwijfeld geen verdere verklaring. De juiste uitschenktemperatuur betekent natuurlijk dat de ligcondities van de flessen ook perfect moeten zijn. “De wijnkoelers uit onze Excellence Line zijn de juiste keuze, zowel qua design als prestaties”, klinkt het overtuigd bij V-ZUG. “De deur is bijvoorbeeld uitgevoerd in zwart spiegelglas dat uv-licht tegenhoudt. In de wijnkoelers zelf is er ook voldoende plaats om de flessen mooi te leggen en te presenteren, mede door de ledverlichting die de binnenkant een aantrekkelijke look geeft. De houten schappen kunnen worden uitgetrokken en licht gekanteld. Steeds een goed overzicht dus. En dankzij de twee temperatuurzones kunnen witte en rode wijn in dezelfde wijnkoeler liggen. De temperatuur in deze zones is immers onafhankelijk van elkaar tot op de graad nauwkeurig instelbaar, dit tussen 5 en 20 graden Celcius.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details