NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Nederlandse kwaliteit sinds 1976”
De thuisbasis van Reginox in Rijssen.

“Nederlandse kwaliteit sinds 1976”

De spoelbak en het werkblad horen bij een keuken zoals een microfoon hoort bij een zanger. Een fotograaf is niets zonder zijn camera en het leven van een (prof)voetballer draait rond de bal. De wereld van Reginox plaatst de spoelbak en het werkblad centraal. Beter gezegd, kwaliteit en innovatie staan er altijd in de spotlight.

Naast rvs zijn Gold Flax, Gun Metal Silver en Copper Rose de beschikbare New York-kleuren.

De 50e verjaardag van Reginox verschijnt in de verte aan de horizon. Nog eventjes en Rijssen, een gemeente in Nederland met net geen 40.000 inwoners, viert feest. Het is hier dat Reginox haar spoelbakken en werkbladen ontwikkelt, maar ook bijpassende kranen en accessoires aanbiedt, en ze dan verdeelt over de hele wereld. Een steeds vernieuwend aanbod maakt van Reginox een gewilde partner. “Wij kijken naar de wensen van consumenten en keukenprofessionals”, legt Carina ter Weele van Reginox uit. “Hoogwaardige materialen en technieken, dat is een bewuste keuze. En ook duurzaamheid is geen modewoord dat we te pas en te onpas gebruiken. We zijn zuinig met energie en kiezen waar mogelijk steeds voor recyclebare materialen en verpakkingen. Alles met de ambitie om ‘de kroon op de keuken’ te zijn. Daarom ook ons motto: The Crown For Your Kitchen. En die wil hebben we vervat in een nieuwe campagne, A Touch Of Elegance, waarbij we onze spoelbakken, werkbladen en accessoires als sieraden in de keuken voorstellen.”

Spoelbakken, kranen, werkbladen en accessoires zijn een sieraad in elke keuken.

Vier pijlers centraal

Ter Weele: “Onze rvs producten onderscheiden zich door een goede balans tussen vorm en functie. Want naast kwaliteit en innovatie zijn design en functionaliteit uiteraard ook belangrijke pijlers. Een goed resultaat van deze vier pijlers bereiken we enkel door onze zoektocht naar en gebruik van hoogwaardige materialen. En uiteraard gebruiken we daarbij moderne dieptrektechnieken in onze productieomgeving. Dit mag je verwachten van een A-merk, net zoals je erop mag vertrouwen dat we bij het transport en de nazorg klanttevredenheid centraal zetten. Bovendien zetten we vol in op duurzaamheid. Onze spoelbakken bestaan bijvoorbeeld voor negentig procent uit gerecycled staal en sinds kort maken ook ‘refurbished’ spoelbakken deel uit van ons productieproces. Dit laatste is een concept in pilootfase maar de eerste resultaten zijn veelbelovend qua recycling en hergebruik. We blijven innoveren op vlak van duurzaamheid en milieubewustzijn. We plaatsen nu ruim 5.000 zonnepanelen op ons dak. Het energieverbruik zo veel mogelijk verminderen, dat is toch een logische keuze?”

Hoofdstad van de wereld

Eén van de populairste spoelbakken in het gamma van Reginox is wel de New York. “Veel mensen zien de grootstad aan de oostkust van de Verenigde Staten als hoofdstad van de wereld”, aldus ter Weele. “Toonaangevend in stijl, luxe en comfort. Dat zijn precies de kenmerken die we terugzien in de New York. Onze designspoelbak met strakke vormgeving wordt diepgetrokken zonder enige las- en vouwnaden. Ook diepgetrokken is de ‘comfort plug’ afvoer die de stijlvolle look onderstreept en meteen ook een optimale hygiëne garandeert. De spoelbakken in de New York-lijn hebben een binnen- en buitenradius van 10 millimeter. Ze zijn naast rvs ook verkrijgbaar in de kleuren Gold Flax, Gun Metal Silver en Copper Rose in de afmetingen 40×40 en 50×40. De New York in rvs is ook verkrijgbaar in een fraaie ronde variant, toepasselijk de New York Round genaamd.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details