NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Mobalpa onthult haar nieuwe collectie 2023

Mobalpa onthult haar nieuwe collectie 2023

Twee nieuwe sferen vullen het bestaande gamma aan: de Sfeer Grafisch en de Sfeer Onthaasten

Vandaag wordt onze thuis steeds vaker als toevluchtsoord beschouwd. Een plek om tot rust te komen waar duurzaamheid, flexibiliteit en gezondheid centraal staan. Mobalpa speelde hierop in en ontwikkelde twee nieuwe sferen: de Sfeer Grafisch en de Sfeer Onthaasten. Met deze collecties begeleidt Mobalpa de Belg bij zijn renovatie- of bouwproject en stelt het complete oplossingen voor, van de keuken en woonkamer tot de slaapkamer.

Sfeer Grafisch, voor een elegante keuken en woonkamer

Deze sfeer onthult een stijlvolle en gestroomlijnde keuken die past in elk type woning en die geschikt is voor het ontvangen van gasten. De keukentoestellen zijn discreet weggewerkt in het meubilair. De degustatieruimte met wijnkast en het koekeiland vormen het hart van de keuken.

De Sfeer Grafisch loopt door in een weelderige, op maat gemaakte woonkamer. Verschillende zachte kleuren verfijnen de ruimte. De matte koffiekleur brengt een extra warmtegevoel in de kamer. Deze diepe kleur sluit bovendien prefect aan bij het keramische werkblad met matte afwerking en vulkanische look.

Mobalpa sfeer Grafisch 2023
Mobalpa sfeer Grafisch 2023

Een goed ingedeelde ruimte

  • Achter de wijnkast vindt men de bijkeuken, een functionele plaats voor voorbereiding en opslag. Een verborgen doorgeefluik komt rechtstreeks uit op de spoelbak.
  • In de woonruimte siert een grote wand met geïntegreerde nissen het hele woongedeelte. Dit architecturaal juweeltje tilt de kamer naar een hoger niveau en licht verzamelobjecten uit, terwijl de TV verborgen zit achter schuifdeuren.
  • Telewerken is voor velen onder ons de norm. Mobalpa kiest daarom voor een praktisch bureau voor alle werkomstandigheden.
Schilderij en tapijt gemaakt in samenwerking met schilder Gilles Giacomotti
Schilderij en tapijt gemaakt in samenwerking met schilder Gilles Giacomotti

Sfeer Onthaasten, een serene omgeving waar vier ruimtes samenvloeien

De slaapkamer wordt door vele gezinnen gekoesterd als een toevluchtsoord. De master bedroom van Mobalpa maakt van de slaapkamer, de dressing, de badkamer en het bureau één ontspannend geheel. Binnen de Sfeer Onthaasten staan gezelligheid en een prachtige inrichting centraal.

©Mobalpa sfeer Onthaasten 2023
©Mobalpa sfeer Onthaasten 2023
  • Een privé inloopkast

De slaapkamer heeft een warme en verfijnde look dankzij de mix van materialen en texturen. Bovendien is ze voorzien van een hoofdeinde met open elementen en een make-up tafel die doorloopt tot aan de commode. De dressing schuilt achter de doorschijnende schuifdeuren die het licht filteren en zorgen voor een intiemer gevoel. ​

  • Een boekenkast om twee ruimtes te creëren

De commode is symmetrisch met een gemotoriseerd bureau, waardoor men naar wens staand of zittend kan werken. Elke ruimte wordt zo optimaal benut en heeft een specifieke functie.

  • Een bijzondere badkamer met een spectaculaire vitrine

De moderne en minimalistische badkamer nodigt uit tot ontspanning. In de glazen vitrinekast vinden alle schoonheidsproducten makkelijk een plekje en het uit één stuk gegoten wastafelblad zorgt voor de perfecte afwerking.

Ieder zijn eigen stijl

Het is vaak moeilijk om een eigen stijl te bepalen. Mobalpa biedt een uitgebreid gamma aan sferen, aangepast aan de huidige wensen van de Belgische gezinnen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details