NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Meer comfort dankzij extra functioneel niveau

Meer comfort dankzij extra functioneel niveau

De etagespoelbak. Een concept dat ontstaat door een extra niveau in een spoelbak toe te voegen. Naast werken in de spoelbak zelf en op de rand van de spoelbak, kan het nu ook op een handig tussenniveau. 

Slimme combinatie

Blanco introduceert met Etagon een uitgebreide reeks individuele spoelbakken. Op zich niets spectaculairs, ware het niet dat deze modellen een geheel uniek concept bevatten. Blanco integreerde immers speciaal ontwikkelde rails die voor een tussenverdieping zorgen, een extra werkniveau in het midden van de spoelbak. In totaal beschikken keukenliefhebbers zo over drie niveaus die tegelijkertijd kunnen worden benut: de bodem, het tussenniveau met de rails en de rand van de spoelbak. Tegelijkertijd op de bovenliggende snijplank de groentjes fijnsnijden terwijl op de bodem andere ingrediënten worden gespoeld? Het kan perfect. Meer zelfs, op de rails van het tussenniveau kan een pan of een stoomkoker worden geplaatst om meteen alles in samen te brengen.

Multifunctioneel accessoire

Een complete spoelunit en niet langer ‘maar’ een spoelbak. Het tussenniveau van Etagon tilt de spoelbak naar een hoger niveau. Omwille van de toegevoegde functionaliteit uiteraard. Maar ook de elegante hoekradii en de hoogwaardige kwaliteit van de spoelbakken met verdekte C-overflow overloop en het innovatieve InFino® afloopsysteem vallen op. Toch zijn het de speciaal ontwikkelde rails die de blikvanger zijn en blijven. Naast het gebruik in de spoelbak kunnen de hittebestendige rails ook als onderzetter gebruikt worden, een extra troef in de hedendaagse keuken.

Keuze alom

Etagon is een uitgebreide reeks individuele spoelbakken. Zo is de etagebak beschikbaar in de drie Blanco-materialen: stijlvol roestvrij staal, zijdeachtig Silgranit® PuraDur® en het opvallende Keramiek PuraPlus®. Daarnaast zijn er meerdere installatiemethodes. Voor alle drie de materialen zijn inbouw en onderbouw mogelijk. Wie roestvrijstaal verkiest, kan bovendien kiezen voor vlakbouw dankzij de elegante, vlakke rand. “Blanco Etagon past, of er nu een keukenkast van 60 of 80 cm wordt gepland”, horen we bij de fabrikant. “De etagebak is beschikbaar in beide formaten waardoor deze geschikt is voor bijna elke keukenplanning. Ook wie een grote spoelbak wenst, kan met Etagon aan de slag. De Etagon 700-modellen en de Etagon 8 bieden meer ruimte om verschillende taken tegelijkertijd op drie niveaus uit te oefenen én voor het reinigen van grote bakplaten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details