NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Maximale ergonomie

Maximale ergonomie

Het in- en uitladen van een vaatwasmachine is niet meteen het leukste karwei, zeker niet wanneer we de onderste lade moeten vullen. Die staat namelijk veel te laag bij de grond en dat is niet goed voor onze rug. De oplossing: een lade die uit de machine komt en opgetild wordt tot heuphoogte.

V-ZUG stelt tijdens Batibouw met Adora een nieuwe vaatwasmachinelijn met een modern design en een ruime waaier aan comforttoepassingen voor. OptiLift is daarbij de meest in het oog springende. Dankzij OptiLift wordt de onderste lade van de vaatwasmachine opgetild tot op heuphoogte wanneer je ze uit de machine trekt. “Het in- en uitladen van het vaatwerk is zo veel minder belastend voor de rug”, aldus Michel Van Dommelen van V-ZUG. “Het achterste deel van het OptiLift-mandje is bovendien zo ontworpen dat je het zout makkelijker kunt bijvullen en de zeef kunt reinigen.”

V-ZUG: “Neem de besteklade en de bovenste lade uit het toestel om meer plaats te creëren voor grotere stukken vaat.”

 

Nog meer comfort

OptiLift is niet de enige feature bij de Adora-vaatwasmachine die het comfort van de gebruikers verhoogt. Zo zijn er de compacte, telescopische SoftSlide-geleiders met SoftClose-sluitsysteem die voorkomen dat het vaatwerk bij het in- en uitschuiven van de laden beschadigd raakt. De besteklade en de bovenste lade kunnen bovendien gewoon uit de machine worden gehaald zodat er meer plaats is voor grotere stukken. Geen gedoe meer of tijdrovend paswerk om de vaat in het toestel te krijgen. “Onze nieuwe Adora-lijn werd ondertussen bekroond met de Plus X Award in de categorieën Hoge Kwaliteit, Design, Bedieningscomfort, Functionaliteit, Ergonomie en Ecologie”, voegt Van Dommelen toe. “Een bewijs dat de handige features en het lagere energie- en waterverbruik zeker in de smaak vallen.”

Een nieuw design gekoppeld aan ergonomische features, de Adora-vaatwasmachinelijn van V-ZUG.

 

Unieke functie

“Het argument dat vaatwassers energie- en waterverslinders zijn, gaat vandaag de dag helemaal niet meer op”, benadrukt Van Dommelen. “Integendeel, waar alles met de hand afwassen al gauw tot een verbruik van 40 liter water leidt, is dat bij de Adora SL in het automatische programma slechts vanaf 5 liter. Sluit de vaatwasmachine aan op een warmwaterleiding en gebruikers besparen tot wel 90 procent energie. Bovendien pakken we bij de Adora-vaatwasmachinelijn uit met een wereldprimeur: de Steamfinish. Net voor de droogfase gebruiken we in het toestel pure stoom. Het resultaat is een vlekkeloze schoonheid en een stralende glans, een resultaat dat bevestigd werd door het onafhankelijk testlaboratorium Labor Veritas.” Andere programma’s waar gebruikers mee aan de slag kunnen gaan: een Party-programma (een supersnel programma van slechts 11 minuten), een Sprint-programma van 20 minuten, een Fondue-Raclette programma dat dankzij een actieve inweekfase op 35°C vuil van bijvoorbeeld gratinschotels zal verwijderen en een stil programma van amper 37 dB. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details