Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuws

Maatwerk is de toekomst

Een totaalprogramma voor iedereen die professioneel hout verwerkt, van interieurbouwer tot keukenfabrikant en van schrijnwerker tot meubelmaker.

Een trendy look die mooi wordt doorgetrokken in de keuken.

21 december 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Naast een uitgebreid basisprogramma dat uit voorraad leverbaar is, zet Du Pont volop in productie op maat.

Tekst Tom Rampelbergh   Beeld Du Pont

Groothandelaar in meubelbeslag en meubel­­onder­delen Du Pont importeert materialen uit de hele wereld. Een uitgebreid basis­programma, uit voorraad leverbaar, wordt fel uitgebreid met een maat­werkprogramma. Een eigen productie ‘ledverlichting op maat’ om plug & play verlichtingsoplossingen aan te bieden komt bij het bestaande Darby Doors programma (mat zwarte aluminium kaderdeuren met landelijke uitstraling). Darby Doors breidt bovendien uit met Darby Mirrors en Darby Pivot, spiegels op maat met geïntegreerde verlichting en pivoterende binnendeuren in mat zwarte profielen.

Darby Mirrors, spiegels op maat met geïntegreerde ledverlichting.

Mee met de trend

Steellook ramen en deuren zijn hot. Deze trend bepaalt mee het uitzicht van de bijbehorende meubelen in een keuken en badkamer, woon- en slaapkamer. “Iedereen zoekt een gepaste manier om deze lijn door te trekken en met ons Darby Doors programma spelen we hier op in”, klinkt het bij groothandelaar en fabrikant Du Pont. “Een mat zwarte aluminium kader­deur met landelijke uitstraling, voorzien van eventuele horizontale en verticale onderbrekingsprofielen en uitgerust met BLUM kaderdeur scharnieren in Onyx zwart en met 3D-regeling. Een antwoord op een concrete vraag naar zwarte kaderdeuren, inclusief behoud van het regelcomfort en de kwaliteit van een moderne keukendeur.” Du Pont produceert en monteert in eigen atelier waardoor het zelf de volledige logistieke flow beheert, korte levertijden kan garanderen en de kostprijs binnen de perken kan houden. “Het geeft ons bovendien de mogelijkheid om snel nieuwe en aanvullende producten te zoeken en te lanceren”, geeft Du Pont nog mee. “Onze laatste ontwikkeling betreft pivoterende binnendeuren en deze breiden we op korte termijn nog verder uit met Darby Slide, een schuifdeurprogramma op maat van elk interieur.”

Alles zwart

Bij de start van een nieuw project, dus ook bij Darby Slide, is een oog voor detail steeds belangrijk. “Daarom zorgen we niet alleen voor zwarte regelbare Blum-scharnieren bij de kaderdeuren maar zijn ook alle vijsjes, noodzakelijk voor de montage achteraan, volledig zwart”, horen we van de fabrikant/groothandel. “Ook de inlegrubbers om het glas te beschermen, zijn zwart. Naast de standaard glasvullingen (helder, gezuurd, spiegel,…) bieden we vernieuwende en vintage glasvullingen aan (crepi, oceanic,…). Dit geeft interieurarchitecten alle inspiratie, vrijheid en mogelijkheden om creatief met onze kaderdeuren aan de slag te gaan.

Du Pont: “Online bestellen of een offerte vragen, het was nog nooit zo gemakkelijk.”

Online tools

Wie een bestelling wil doorgeven of een offerte aanvragen, kan dit heel eenvoudig online doen. Een login voor de eigen website Darby Doors website (www.darbydoors.be) volstaat om aan de slag te gaan. De configurator brengt de gebruiker in enkele kleine stappen naar een correcte prijs voor het aangegeven project. Vanuit de configurator kan meteen een bestelling naar de productie-eenheid worden gestuurd. “Maatwerk was nog nooit zo makkelijk”, aldus Du Pont. “Deze werkwijze geldt voor Darby Doors, Darby Mirrors en Darby Pivot.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%