NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Logisch vervolg
Pure, Plus, Prime en Peak nu ook bij de inbouwdiepvriezers.

Logisch vervolg

Het voorjaar van 2022 belooft opnieuw druk te worden bij Liebherr, en dus ook bij invoerder Cinem. Na de introductie van de nieuwe generatie inbouwkoelkasten dit jaar volgen nu ook de inbouwdiepvriezers. 

Een volledige nieuwe generatie inbouwkoelkasten en combinaties, netjes verdeeld in de vier klassen Pure, Plus, Prime en Peak kwam in het voorjaar van dit jaar de gelederen vervoegen. Met een roadshow werd deze grote introductie opgeluisterd, een leuk event dat ondanks de strenge coronamaatregelen kon doorgaan. “Met een ingerichte truck bezochten we onze dealers om de toestellen te tonen”, aldus een trotse Thibaut Sohier van invoerder Cinem. “Een geslaagde zet mogen we nu wel stellen. Zowel het concept als de toestellen zijn enorm goed onthaald.”

Glazen lades op telescopische rails zorgen voor een duidelijk overzicht en praktische ergonomie.

Ook de vriezers

Na de inbouwkoelkasten en de koel-vriescombinaties volgen dus de inbouwdiepvriezers. “Een logische evolutie om ook de inbouwdiepvriezers duidelijk op te delen in de ondertussen gekende vier klassen”, verduidelijkt Sohier. “Qua looks en technologie lopen ze dan namelijk volledig gelijk met de gelanceerde koelkasten en koel-vriescombinaties. Heel duidelijk voor zowel de handelaren als hun klanten. Tegelijkertijd breiden we het gamma ook uit van 11 naar 16 toestellen. Zo komt er bijvoorbeeld een diepvriezer bij met een nismaat van 122 centimeter. 14 van de 16 toestellen zijn uitgerust met de NoFrost-technologie terwijl het vernieuwde concept van de automatische IceMaker in drie toestellen wordt geïntegreerd. Bij alle diepvriezers zijn de
zijwanden verwarmd. Dat betekent dat naast of op de inbouwdiepvriezer eender welk ander toestel (koelkast, wijnkast) kan geplaatst worden zonder dat de prestaties van de diepvriezer beïnvloed worden.”

Sesam, open u

Een innovatie waar nu al naar uitgekeken wordt, is wel de AutoDoor-functie. “Deze komt er verderop in 2022 en zal bij een selectie diepvriezers en koelkasten beschikbaar zijn”, verduidelijkt Sohier. “AutoDoor is een ideale feature voor de greeploze keuken. Het betekent dat de deur van de diepvriezer opengaat door simpelweg twee keer op de deur te tikken. Na een vooraf ingestelde (korte) tijd gaat de deur dan automatisch weer toe. De connectie met Google Home en Alexa laat bovendien voice control toe maar ook het traditioneel handmatig openen en sluiten blijft uiteraard mogelijk.”

AutoDoor sluit automatisch de deur van de diepvriezer.

Out of the box

Zit ook nog in de pijplijn maar werd tijdens de voorbije Küchenmeile al in primeur voorgesteld: OpenStage. “Het concept van OpenStage is totaal nieuw”, voegt Sohier toe. “Grote transparante glazen lades op telescopische rails in plaats van de traditionele indeling. Lades met verschillende hoogtes maken het makkelijk om voedsel van verschillende groottes op te slaan terwijl in de onderste glazen laden flessen stevig op hun plaats worden gehouden. OpenStage zorgt voor een maximaal overzicht en praktische ergonomie.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details