Platform over design en techniek in de keukenbranche
Producten

Liefde voor koken begint bij de keuken

Van een revolutionaire manier van koken tot een perfecte kop koffie: de kwaliteit van Miele vind je terug in elke hoek van de keuken. Wie perfectie nastreeft en zijn creativiteit wil laten ontbolsteren kan aan de slag gaan met de toestellen van de Generatie 7000 en alle nieuwe features ervan. “Het is de binnenkant die […]

designlinie-vitroline-graphitgrau

8 januari 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Van een revolutionaire manier van koken tot een perfecte kop koffie: de kwaliteit van Miele vind je terug in elke hoek van de keuken. Wie perfectie nastreeft en zijn creativiteit wil laten ontbolsteren kan aan de slag gaan met de toestellen van de Generatie 7000 en alle nieuwe features ervan.

“Het is de binnenkant die telt”, klinkt het bij Miele als het gaat over de Dialog Oven. Met zijn M-chef technologie met elektromagnetische golven weet de oven het volume en de textuur van het gerecht perfect in te schatten. “Zo kan de Dialog Oven verschillende ingrediënten tegelijk garen en dit bovendien 70 procent sneller dan met conventionele methodes”, horen we. “Vlees behoudt zijn sappen, vis en groenten hun structuur. Met deze revolutionaire manier van koken verleg je de grenzen van je creativiteit.” 

Miele laat gebruikers die een traditionele oven verkiezen allerminst in de kou staan. De FoodView-feature laat namelijk toe de gerechten in real time in de gaten te houden op een smartphone. Wie toch even het gerecht uit het oog verliest kan rekenen op de TasteControl-feature als back-up. Deze laat de ovenruimte afkoelen van zodra de timer afgelopen is. 

Hou je gerechten in de gaten met de FoodView app op je smartphone.

Grenzen opzoeken

De populariteit van inductiekookplaten is ook Miele niet ontgaan. “En terecht”, aldus de fabrikant. “Ze zijn onderhoudsvriendelijk en ze warmen razendsnel op. We doen er met FullFlex nog een schepje bovenop. FullFlex is de intelligente panherkenning waardoor de kookplaat perfect weet waar de pan staat om zo de bodem van de pan zo precies mogelijk te kunnen verwarmen. Waar je je kookgerei ook neerzet, de focus ligt volledig bij de pan.

De inductiekookplaat TwoInOne brengt twee onafscheidelijke items samen in één, ideaal voor een strak design en dankzij de ECO-motor van de dampkap bovendien nauwelijks hoorbaar. De kookplaat met dampkap kan volledig in het werkblad ingebouwd worden. “En geen zorgen als je de geluidloze en onopvallende dampkap toch zou vergeten”, stelt Miele gerust. “Hij gaat namelijk automatisch aan en via de Con@ctivity functie stelt hij zichzelf in op de juiste stand. Na het koken schakelt de dampkamp zichzelf automatisch terug uit.”

Met FullFlex biedt Miele inductievuren met intelligente panherkenning.

In-en uitladen, meer niet

Miele innoveert eveneens in het gebruik van de vaatwasser in een keuken. Dit onder het motto: in- en uitladen, that’s it. “De rest laat je simpelweg over aan de vaatwasser met het unieke PowerDisk systeem”, aldus Miele. Tijdens het programma meet een sensor de graad van vervuiling zelf op waarna de PowerDisk automatisch bepaalt hoeveel vaatwasmiddel nodig is. 

“De PowerDisk zorgt dus voor een zorgeloze werking, al maakt ook het gebruikte vaatwasmiddel een verschil”, gaat de fabrikant verder. “Daarvoor ontwikkelden we AutoDos. De zorgvuldig gekozen formule levert zelfs bij lage temperaturen een zachte en krachtige reiniging af. AutoDos en PowerDisk vormen een ultiem duo dat garant staat voor een gelijkblijvende hoge kwaliteit.”

Zorgeloos verwennen

“Een Miele-keuken is er een voor op elk moment van de dag”, klinkt het. “En dat begint bij heerlijke koffie ’s ochtends dankzij onze koffiemachines. De vernieuwde features laten enkel nog ruimte voor genot. AutoClean zorgt voor een moeiteloze reiniging. Zelfs het ontkalken gebeurt automatisch. De CupSensor detecteert de hoogte van het kopje voor een perfect gezette tas. En dankzij de drie bonenreservoirs en de CoffeeSelect feature kan tussen verschillende smaken worden gevarieerd. De bonen verwisselen in het apparaat is niet langer nodig, één druk op de knop volstaat om een nieuwe smaak te bekomen.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%