NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Let the games begin

Let the games begin

Op de website van area30 tikt een klokje onophoudelijk en vastberaden af naar 18 september. Dan vindt immers een nieuwe editie van area30 en cube30 plaats, weer eentje die volgens de geldende coronamaatregelen zal moeten doorgaan. Waar het vorig jaar een volledig digitale editie werd via kuechenherbst.online heeft het alle schijn dat we weer met z’n allen de trip naar Löhne mogen maken. Het online platform kuechenherbst.online komt er eveneens. Een fysieke beurs met een digitaal vangnet zeg maar.

Hybride vorm

Area30 in Löhne staat steevast op de kalender van de keukenprofessional en -liefhebber. Het is de uitgelezen kans om een pak fabrikanten onder één dak te bezoeken en hun nieuwigheden te ontdekken en zelfs fysiek uit te proberen. Dit jaar staan de data dankzij de wereldwijde coronapandemie nog meer in het vet omcirkeld op onze kalender. Zeker nu er positieve berichten vanuit Löhne blijven komen dat het een hybride beurs zal zijn. Iedereen is welkom op het beursterrein terwijl de thuisblijvers het digitaal platform kuechenherbst.online kunnen gebruiken. En dat de exposanten er heel hard naar uitkijken om je te verwelkomen, blijkt uit de snelheid waarbij de totale beursoppervlakte werd volgeboekt. Meer dan 120 exposanten vulden in snel tempo de beschikbare 10.000 vierkante meter. Op de website vind je een exposantenlijst die steeds up-to-date wordt gehouden. Je ontdekt er een pak bekende merken en talrijke nieuwkomers.

Op de vertrouwde beursterreinen in Löhne ontvangt area30 graag geïnteresseerde bezoekers.

Online aanwezig

Küchenherbst 2021 wordt de online beleving dit jaar. De basis werd vorig jaar gelegd toen 189 exposanten en merken ongeveer 3.500 bekeken videostreams en 28.000 virtuele standbezoeken mochten noteren. Sindsdien zijn nieuwe functies ontwikkeld, werden de bestaande mogelijkheden geoptimaliseerd en lopen de voorbereiding op kruissnelheid. Een snellere en eenvoudigere login vanop alle mogelijke apparaten en besturingssystemen staat voorop. Bovendien zijn de toegang tot de nieuwigheden en de themawerelden sneller verlopen en ook het zoeken naar innovaties wordt kinderspel. Speciale aandacht gaat uit naar het verbeteren van de communicatiemiddelen want een beurs, in welke vorm dan ook, blijft een belangrijk platform om ideeën en meningen uit te wisselen en om business te genereren.

Gekende maatregelen

We kennen het ondertussen maar al te goed. Spreken we over een live event, dan volgt automatisch een hele reeks huidige coronamaatregelen die moeten gevolgd worden. De organisatie plaatst dan ook de veiligheid en de gezondheid met stip op nummer 1. Er worden tal van maatregelen om alles in goede banen te leiden. Zo voorziet de organisatie ruime in- en uitgangen, de mogelijkheid tot vroeg en contactloos online inchecken en een uitgebreid ventilatiesysteem voor verse lucht dat elk uur de lucht in het beursgebouw ververst. De afstandsregels, de uitgebreide regels in verband met het dragen van een mondmasker en de 3G-regel (getest, gevaccineerd of genezen) zijn uiteraard ook van toepassing. “Tot binnenkort in Löhne”, klinkt het hoopvol bij de organisatoren. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details