NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Led op maat Je ledverlichting samenstellen met de online configurator
Voor professionals die ledverlichting nog efficiënter willen gebruiken, is er de nieuwe Led-op-Maat Service van Häfele.

Led op maat Je ledverlichting samenstellen met de online configurator

Voor professionals die ledverlichting nog efficiënter willen gebruiken, is er de nieuwe Led-op-Maat Service van Häfele. Daarmee wordt het een stuk eenvoudiger om hoogwaardige ledproducten perfect op maat te laten maken en te leveren. Snel klaar voor gebruik, al vanaf één stuk.

Häfele ontwikkelde zich sinds de oprichting in 1923 tot een internationale onderneming met een marktleidende positie. Tegenwoordig dragen bijna 7.000 medewerkers in meer dan 150 landen bij aan het succes van het bedrijf. Ze beschikken over een zeer breed assortiment van de meest gerenommeerde merken op het gebied van meubel- en bouwbeslag, ledverlichting en elektronische sluitsystemen.

Sinds 2022 bestel je bij Häfele je aluminium profiel en bijbehorende Loox-5-ledstrips op maat. Voor de Led-op-Maat Service maak je gebruik van een handige en gebruiksvriendelijke online configurator. Hiermee stel je elke gewenste LED-strip samen. De Led-op-Maat configurator begeleidt je stap na stap door alle opties. Aan de hand van je individuele situatie krijg je de optimale combinatie van ledstrips en profielen. Je bepaalt zelf de lengte, het materiaal en de kleur van het profiel, de kleur van de diffusie-afdekkingen, de spanning en het vermogen, het ledkleursysteem en de kleurtemperatuur, de lengte van het aansluitsnoer en of je al dan niet eindkappen wil. “De configurator werkt niet alleen snel, maar voorkomt ook fouten of het vergeten van onderdelen”, vertelt marketingmanager Frederic Versluys. “Hij is super efficiënt en bespaart tijd en geld.”

Vanaf juni 2022 bestel je bij Häfele België je aluminium profiel en bijbehorende Loox-5-ledstrips op maat.

Voordelen van de Led-op-Maat Service

Tijdens het bestelproces bespaar je niet alleen tijd en voorkom je foutieve bestellingen. Door gebruik te maken van de Led-op-Maat Service behoort een onnodige voorraad van profielen of ledstrips tot het verleden. Daarnaast bespaart het ook afval. “Stel dat je 140 centimeter aan ledstrips nodig hebt, moest je vroeger sowieso een rol van drie meter bestellen. Door de Led-op-Maat Service is dit verleden tijd”, zegt Frederic. Bovendien worden de op maat geproduceerde producten snel geleverd. Binnen de vijf werkdagen heb je de kant-en-klare producten in huis. Het enige wat de professional nog moet doen is uitpakken en installeren. Zo eenvoudig is het.

Met de Led-op-Maat Service ben je zeker van maatwerk met een nauwkeurige precisie en veilige elektronische aansluitingen voor alle toepassingen. Loox 5, de nieuwe generatie van het Loox-verlichtingssysteem van Häfele, staat garant voor hoogwaardige ledstrips met een zeer gelijkmatig lichteffect, alles conform de CE-normen. 

De Loox-configurator voor lineaire verlichting begeleidt je stap na stap door alle opties.

Persoonlijke ondersteuning

Klanten van Häfele krijgen desgewenst een demonstratie over de werking en de mogelijkheden van de Loox 5. Frederic: “Bovendien denken we, wat al onze projecten betreft,  actief mee met de klant. We bieden service en expertise in alle fases van je project, van concept tot oplevering. Naast onze persoonlijke ondersteuning vind je in onze webshop alle informatie die je nodig hebt. Dat gaat van handleidingen over CAD-tekeningen tot de configuratoren. Deze laatste bieden ondersteuning bij de planning en het creëren van individuele oplossingen.”

Als producent en distributeur heeft Häfele slimme oplossingen voor elke uitdaging en ruimte. Ze adviseren merkneutraal bij het vinden van het juiste product. “We streven daarbij naar ultieme service voor professionals”, vertelt Frederic. “Innovatieve producten en intelligente technologieën waarmee je op vlak van smart technology, duurzaamheid en andere belangrijke eisen klaar bent voor de toekomst.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details