NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Laat de zomer maar komen
De Ceramica Limone wordt een opvallende verschijning in de tuin.

Laat de zomer maar komen

Next Level barbecueën met deze professionele eyecatcher in de tuin

Hoe til je de buitenkeuken naar een hoger niveau? Hoe kan je voor meerdere mensen tegelijk – tijdens een barbecue – op een kwalitatief zeer hoogwaardige manier de maaltijd bereiden? En hoe kan je met je barbecueset indruk maken op je gasten en op jezelf? Het antwoord op al die vragen is eigenlijk niet meer zo heel ingewikkeld. Boretti, fabrikant en leverancier van ‘de Italiaanse lifestyle in de keuken’ introduceert de Ceramica. Oftewel: barbecue next level. Een ware eyecatcher en indrukwekkende parel voor in de tuin.

Niet onbelangrijk: de prachtige barbecueset wordt zeer compleet geleverd. Alles zit er in. Van zowel een roestvrijstalen als een gietijzeren rooster tot aan een gietaluminium topvent die in alle weersomstandigheden bruikbaar is, een heat deflector, een kolenmand met afscheiding en een asvanger. Bovendien zijn alle onderdelen in een zogenoemde ‘halvemaanoptie’ beschikbaar waardoor tegelijk indirect en direct grillen op één apparaat mogelijk is. Best handig omdat je daardoor een nog betere gastheer of gastvrouw wordt. Je hoeft immers niemand van je gasten teleur te stellen. Bovendien zijn de Medium en Large-versies van deze Ceramica voorzien van een uniek Boretti X-frame met bergruimte voor de diverse tools. Het gemak dient immers de mens.

De Ceramica Medium en Large versies zijn daarnaast als inbouwmodel (Solo) verkrijgbaar. Ook daarmee wordt de buitenkeuken naar een onbetwistbaar hoger niveau getild. De Compact-versie is vanzelfsprekend klein van formaat, maar voldoet toch uitstekend voor een groep van zes personen. Het verrassend ruime kookoppervlak zal niemand tekortdoen.

Een robuust design

Limone

De Ceramica Limone  is misschien wel de meest opvallende barbecueset uit dit gamma. Deze wordt ook binnen Boretti gezien als een exclusief pronkstok dat – niet alleen door de vorm maar juist ook door de verfrissende en opvallende citroengele kleur – het stralende middelpunt van de tuin wordt. Voor de gedurfde en design-forward barbecue-liefhebber een ware must. Heeft de gebruiker (lees: de liefhebber van eten in de tuin met Italiaanse finesse) behoefte aan meer? Geen probleem. Een breed scala aan accessoires, denk daarbij aan een rotisserie, grillplaat of toolbox, kan altijd apart worden aangeschaft. Boretti meldt dat er een garantie van tien jaar op het keramiek wordt gegeven. 

Italiaanse lifestyle in Nederland

Al ruim 25 jaar brengt fabrikant Boretti de heerlijke Italiaanse lifestyle naar Nederland. Het merk staat synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en passie voor het culinaire leven zowel binnen als buiten. Van oorsprong startte Boretti met het verkopen van fornuizen. De eerste collectie werd in 1995 geproduceerd en gepresenteerd. Omdat deze introductie een groot succes bleek, kon uitbreiding niet uitblijven: in- en outdoor keukenproducten werden bijna meteen aan het gamma toegevoegd. En, om de (Italiaanse) beleving echt helemaal compleet te maken, werd ook een breed palet aan accessoires ontwikkeld.

Zo weet Boretti met zijn producten elk gerecht, elke espresso of elke aperitivo een Italiaans tintje te geven. Met andere worden: elke gastronomische wens kan worden vervuld. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die hoogwaardig kwalitatief Italiaans design wereldwijd speelt, zijn de kernwaarden die het bedrijf uitdraagt in alles wat ze doet en wat goed is terug te zien in het hele productengamma. De Ceramica is daar een uitstekend voorbeeld van. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details