NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Kom naar Kirchlengern”
Van L tot XXL, diverse hoogtes en breedtes beschikbaar bij de inbouw koel-vriestoestellen van Bosch.

“Kom naar Kirchlengern”

Art of Kitchens is een begrip onder de bezoekers van de Küchenmeile. Het is één van de locaties die er de voorbije jaren is bijgekomen en die mee het succes van de MOW in stand houden. Zeven partners werken samen om in Kirchlengern het beste van henzelf te geven en te tonen. Zowel Bosch als Siemens zijn van de partij.

Een nieuwe range vaatwassers met energielabel A.

Bosch en Siemens prikkelen de aandacht en de nieuwsgierigheid van de keukenprofessionals. Beide fabrikanten nodigen hen uit om naar de Küchenmeile en Art of Kitchens in Kirchlengern af te zakken en de nodige ontdekkingen te doen. Een klein tipje van de sluier kon nog net, de volledige innovatie is voorbehouden voor de bezoekers.

Meer ruimte en meer flexibiliteit in de nieuwe koel- en vriestoestellen van Siemens.

Hoog in het vaandel

Bosch werkt haar Küchenmeile-aanwezigheid uit rond drie thema’s. “We hebben nu ook extra brede koel-vriestoestellen beschikbaar voor inbouw”, prikkelt de fabrikant ons. “Groot, groter, grootst. L, XL en XXL. Diverse en optimale hoogtes en breedtes. Kom het zeker ontdekken.” Het thema duurzaamheid is evenmin weg te denken bij Bosch, in die mate dat het twee aandachtspunten inpalmt. Zo heeft Bosch in het kader van duurzaamheid vaatwassers ontwikkeld met energielabel A. Ze verminderen het energieverbruik dankzij het High Efficiency Energy Saving-systeem dat gebaseerd is op de zeoliet-droogtechologie, innovatieve isolatie én slimme elektronica. De compleet nieuwe range vaatwassers staat te blinken in Kirchlengern. Maar Bosch breidt het thema duurzaamheid verder uit naar alle huishoudtoestellen. “We blijven doorontwikkelen door het water- en energieverbruik te verminderen én hergebruiken en recyclen zo veel mogelijk onderdelen. We leggen u dit haarfijn uit terwijl u onze laatste ontwikkelingen ontdekt.”

Door openAssist volstaat een eenvoudig spraakcommando of een zachte aanraking om de koelkastdeur te openen.

Een gentleman in de keuken

Een nieuwe manier van koken die ontsproot uit de vraag waarom pannen altijd rond en kookplaten altijd rechthoekig zijn. Dat is het hoofdthema bij Siemens. “Innovatie ontstaat uit nieuwsgierigheid en dat heeft bij ons nu geleid tot de nieuwe manier van koken die we u met plezier tonen”, klinkt het bij Siemens. “Daarnaast ontwikkelen we slimme inbouwtoestellen die een besparing qua tijd, energie en moeite opleveren. Onze nieuwe koel- en vriestoestellen bieden substantieel meer ruimte en meer flexibiliteit door innovatieve oplossingen die elke verwachting zullen overtreffen. Zo is er bijvoorbeeld de openAssist. Is een koelkast voorzien van dit systeem én heeft de gebruiker een spraakassistent, bijvoorbeeld Amazon Alexa, dan kan die gebruiker middels een eenvoudig spraakcommando de koelkast openen. Geen spraakassistent? Geen nood, een lichte druk tegen de koelkastdeur volstaat om deze te openen. Het sluiten van de koelkastdeur gebeurt steeds met een lichte druk tegen de deur, geruisloos en automatisch.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details