NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Koken met een vaatwasser? Restaurant La Vaisselle toont dat het kan

Koken met een vaatwasser? Restaurant La Vaisselle toont dat het kan

Whirlpool verrast met de lancering van de nieuwe MaxiSpace vaatwasser. Om aan te tonen waartoe deze grote vaatwasser allemaal in staat is, opent het merk voor één dag restaurant La Vaisselle. 

Dat restaurant draait volledig rond de nieuwe MaxiSpace. In La Vaisselle wordt er namelijk gekookt in de vaatwasser. Het apparaat dient dus niet alleen om borden te wassen, maar ook om ze te bereiden.

Chef Lucas: “Natuurlijk lijkt het wat gek om te koken in een vaatwasser, maar het is een geweldig idee. Ik ben een fan van slow cooking omdat het de natuurlijke aroma’s helemaal vrij maakt. Het is gezond én lekker.

Restaurant La Vaisselle is een plek om te onthaasten. Whirlpool staat voor welzijn en ontspanning; er werd een culinaire plek gecreëerd om te koesteren met familie en vrienden. 

Het tijdelijke restaurant opende zijn deuren op 19 september tussen de majestueuze muren van Kasteel Belvedere in Wijnegem.

Wie geïnspireerd wordt door het menu van La Vaisselle kan zelf aan de slag met de vaatwasser. Meer info is terug te vinden op www.whirlpool.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details