NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Koelen met klasse, in elk project
Toestellen uit de Plus reeks bieden net wat meer comfort door onder meer de SoftSystem sluiting en BioFresh vershoudtechnologie.

Koelen met klasse, in elk project

Andere zaken zijn een kwestie van smaak, budget en gebruik. Hoe belangrijk is die waterdispenser precies, en moet de koelkast slim zijn? Om de keuze voor het juiste toestel te vereenvoudigen, is de nieuwe reeks inbouwmodellen van Liebherr ingedeeld in vier begrijpelijke klassen.

Al 70 jaar staat een combinatie van spitstechnologie en Deutsche Gründlichkeit garant voor koeloplossingen met een hoog comfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen, een milieuvriendelijk productieproces in de EU en sterke energieprestaties vormen vandaag dan ook de basis voor elke Liebherr koelkast of koel-vriescombinatie. 

DuoCooling zorgt in alle koel-vriescombinaties voor een perfecte scheiding van de luchtstromen uit koelkast en vriesgedeelte.

Toch heeft niet elke klant dezelfde verwachtingen van zijn keuken, laat staan van zijn toestellen. Heeft de ene voldoende aan een duurzame koelkast met de juiste koelcapaciteit, dan gaat de andere niet voor minder dan een volledig geconnecteerd toestel voorzien van alle mogelijke snufjes. De nieuwe inbouwlijn van Liebherr, opgedeeld in de categorieën Pure, Plus, Prime en Peak en beschikbaar vanaf april 2021, maakt de mogelijkheden overzichtelijk en de keuze eenvoudig. In elke categorie is er de keuze tussen koelkasten en koel-vriescombinaties in diverse afmetingen.

Pure

Pure vormt de basis van de Liebherr inbouwtoestellen. De koelkasten en koel-vriescombinaties in deze reeks zijn duurzaam, milieu- en budgetvriendelijk en vervullen naadloos alle essentiële behoeften, telkens met de gekende Liebherr-kwaliteit. Om levensmiddelen niet alleen snel af te koelen, maar ook zo lang mogelijk vers te houden, zijn de toestellen voorzien van PowerCooling vershoudtechnologie met FreshAir actieve koolfilter. Het hele interieur geniet daardoor een gelijkmatige koeltemperatuur, zonder onaangename geurtjes. In de koel- en vriescombinaties van de Pure reeks garandeert het DuoCooling systeem dan weer dat de luchtstromen in koel- en vriesgedeelte volledig gescheiden blijven en geurtjes en ijzige lucht van de vriezer niet in de koelkast terecht komt.

Telescopische rails en het OpenStage concept geven de koelkast een meerwaarde in zowel comfort als aanblik.

Plus

Plus staat voor een plus in comfort. De toestellen in deze reeks combineren alle eigenschappen en features van de Pure reeks dan ook met extra gebruiksgemak en vershoudtechnologie. Zo zijn lades voorzien van uittrekbare telescooprails en zorgt SoftSystem voor een vloeiende en gedempte sluiting van zelfs een volledig beladen binnendeur. Het BioFresh systeem met regelbare luchtvochtigheid creëert dan weer een zone van nul graden Celcius, waarin zowel groenten en fruit als vlees, vis en zuivelproducten een optimale versheid bewaren.

Prime

Voor wie niet alleen functionaliteit, maar ook stijl primeert, zijn er de Prime toestellen. Zij zijn afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen en voorzien van een uniek LightTower verlichtingsconcept voor een gelijkmatige verlichting. De SmartSteel achterwand ziet er niet alleen schitterend uit, maar is ook eenvoudig te reinigen en voorkomt krassen, vingerafdrukken en bevroren voedingswaren achterin de koelkast. 

Verschillende modellen uit de Peak reeks pakken uit met InfinitySpring, een naadloze en vlak geïntegreerde waterdispenser.

Peak

De absolute top in het gamma, op maat van zelfs de meest veeleisende projecten. De Peak toestellen combineren alle bovenstaande features met een volledig SmartSteel interieur, Touch and Swipe Display en hoogwaardige connectiviteit. Koel-vriescombinaties uit de Peak reeks zijn voorzien van een handig invriesplateau en verschillende modellen pakken uit met InfinitySpring, een naadloze en vlak geïntegreerde waterdispenser, of BioFresh Professional met HydroBreeze. In deze upgrade van het BioFresh systeem zorgt een frisse nevel voor nog versere groenten en fruit. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details