NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Keukens en interieurs naar ieders smaak
“Het is altijd onze bedoeling om als echte partner te fungeren in bouwprojecten”, benadrukt Lotte Augustijns.

Keukens en interieurs naar ieders smaak

De kopers van de meer dan tweehonderd appartementen in de Antwerp Tower konden de afwerking van hun keukens en zelfs hun totale interieur individueel kiezen. Daarvoor konden ze terecht bij Augustijns Keukens, een vertrouwde partner van projectontwikkelaar Matexi.

Augustijns bestaat als familiebedrijf al sinds 1792. “Toen was het een houtbewerkingsbedrijf, met als kernspecialiteit de herstelling en vervanging van koetswielen. De baan Antwerpen-Breda doorheen Wuustwezel was immers een belangrijke route voor postkoetsen. Sinds 1954 – de laatste koets was toen al lang uit het zicht verdwenen – mikt het bedrijf voluit op keukens en interieurs. Vandaag staat de zevende generatie er aan het roer. Naast de hoofdzetel en de 13.000 vierkante meter grote productieruimte in Wuustwezel beschikt Augustijns over vestigingen in Aartselaar en Lochristi, samen goed voor meer dan honderd arbeidsplaatsen”, geeft business development manager Alec De Laet mee. “Daarnaast doen we op piekmomenten een beroep op een twintigtal vertrouwde zelfstandigen.”

Keukens en interieurs op maat van de individuele eindklanten in de Antwerp Tower.

Uitzonderlijk project

“We werken regelmatig in grote appartementsgebouwen”, zegt zaakvoerder Lotte Augustijns. “In Antwerpen zijn er bijvoorbeeld de 240 Cadiz-appartementen van CORES Development op het Eilandje, de zeventien complexen van Triple Living in de wijk Nieuw Zuid en The Residence van Democo, op de site van de voormalige Zillion, goed voor een honderdtal appartementen. Toch is de Antwerp Tower uitzonderlijk. Door de grote hoogte was het onmogelijk om materialen naar de hoge verdiepingen te brengen met externe liften. Alles moest getransporteerd worden via de bestaande binnenliften.”

Vroege betrokkenheid

Augustijns was al in een vroeg stadium bij het renovatie- en uitbreidingsproject betrokken, zodat het de kopers flink wat ondersteunende informatie kon meegeven en basisconcepten voor de keukens en totaalinterieurs op punt kon stellen. “Zo konden we ook nieuwe ideeën aanreiken qua materialen en budgetten. Het is altijd onze bedoeling om als echte partner te fungeren in bouwprojecten en een meerwaarde te betekenen voor projectont-wikkelaars, architecten en aannemers. We stellen dan ook een goede en duidelijke communicatie en samenwerking voorop.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details