NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Keukenapparatuur in het hoogste segment
Koelapparatuur, de expertise van Sub-Zero.

Keukenapparatuur in het hoogste segment

Een uitgekiende strategie, zowel qua merken als qua netwerk van dealers, en een service van hetzelfde niveau zijn kenmerkend voor Alluance Group.

Alluance Group vertegenwoordigt in België de merken Gutmann (dampkappen), Sub-Zero (koelapparatuur en wijnkasten) en Wolf (inbouwtoestellen). “Deze merken zijn zeer zorgvuldig geselecteerd”, benadrukt Valérie Berckenbosch, Sales Manager Belgium. “Enerzijds behoren de drie merken tot het hogere segment en stellen ze onze dealers in staat om totaalprojecten met kwaliteitsproducten te realiseren. Anderzijds, en dat beseffen we maar al te goed, zijn het niet de klinkende namen die we steeds horen. En net dat vinden we goed. Het geeft onze dealers namelijk de mooie gelegenheid een ander, maar kwalitatief even goed, voorstel te doen naar potentiële klanten. Ontwerp, comfort en duurzaamheid staan hoog in het vaandel van de fabrikanten en met Alluance Group voegen we een service van hetzelfde niveau toe. Onze dealers kunnen steeds op ons rekenen.”

Viento combineert recirculatie en kookveldafzuiging in één innovatief systeem.

Gutmann

Een wereld van individualiteit. Zo omschrijft Gutmann haar manier van werken op haar website. Alle toestellen, gaande van de traditionele dampkappen boven het kookveld over de wandtoestellen tot de recent geïntroduceerde kookveldafzuiging, worden volledig op maat van de klant gemaakt. “Bovendien gebeurt heel veel tijdens het productieproces nog manueel in de fabrieken in Duitsland”, voegt Berckenbosch toe. “Een duidelijke esthetiek, materialen van de hoogste kwaliteit en het gebruik van innovatieve ventilatie- en afzuigtechnologie zorgen voor echt unieke oplossingen.”

Een recente nieuwkomer in het Gutmann-gamma heet Viento, een innovatieve kookveldafzuiging die kant-en-klaar geleverd wordt en dus enkel moet worden ingeplugd. Viento maakt enkel gebruik van recirculatie, wat dan weer aansluit bij de stijgende populariteit van passiefhuizen. “Want daar kan geen doorgang naar buiten worden gemaakt en is recirculatie een must”, bevestigt Berckenbosch. Bij Viento worden de kookdampen in het midden van de kookplaat afgezogen, passeren dan via de multifunctionele filters met een hoge vet- en geurabsorptie om dan weer helemaal schoon langs de sleuven aan de zijkanten de keuken in te komen.”

Sub-Zero

Sub-Zero specialiseert zich in koelapparatuur. Berckenbosch: “Opvallend aan de koelkasten van Sub-Zero is dat ze breder zijn. Bovendien reguleert de microprocessor van Sub-Zero de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig. We weten dat vers voedsel koele en vochtige lucht nodig heeft en bevroren voedsel ijskoude en droge lucht. Daarom zijn de koelkasten voorzien van twee afzonderlijke koelsystemen die elk zorgen voor de juiste luchtvochtigheid. Tot slot zijn de koelkasten voorzien van een antimicrobieel luchtzuiveringssysteem, geïnspireerd door de technologie van NASA, dat elke 20 minuten de lucht in de koelkast reinigt. Spitstechnologie zodat de consumenten hun voedsel optimaal kunnen conserveren.”

De toestellen van Wolf figureren regelmatig in Amerikaanse films en tv-reeksen.

Wolf

Een heel arsenaal inbouwtoestellen, gaande van ovens, combi-stoomovens en warmhoudlades tot dampkappen, fornuizen en kookplaten. Dat vinden we bij Wolf. “Wolf en Sub-Zero zijn dochtermaatschappijen van dezelfde moederfirma waardoor totaalprojecten nog eenvoudiger te realiseren zijn”, aldus Berckenbosch. “Leuk weetje: in de Amerikaanse films en series waar keukentoestellen nodig zijn, kiezen ze resoluut voor Wolf en Sub-Zero. Een bewijs van de goede naam, het mooie design en de kwaliteit van de toestellen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details