NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Kapitaliseren op meerwaarde

Kapitaliseren op meerwaarde

De grote verhuis van Antwerpen naar Malle is volledig achter de rug en de werkzaamheden draaien op volle toeren. Ook de showroom, onder een tijdelijk pop-upconcept, staat al een tijdje ter beschikking voor de klanten van Engels Group. Ondertussen wordt hard gewerkt aan een volledig nieuwe state-of-the-arttoonzaal die in het voorjaar van 2023 klaar zal zijn.

Een modern kantoorgebouw met tal van ontspanningsmogelijkheden hebben bijgedragen tot het bekomen van de ‘Great Place to Work’-erkenning.

Na 95 jaar een vertrouwde stek verlaten en verderop een nieuwe locatie (uit)bouwen, dat is niet iedereen gegeven. De Engels Group deed het. De Paardenmarkt in Antwerpen was jarenlang, eigenlijk sinds de oprichting, die vertrouwde omgeving. Vandaag vinden we alle divisies van de groep onder een dak in een nieuw en modern distributiecentrum. Gebouwd om verder te groeien. “Het is niet zomaar een kantooromgeving”, horen we van Jo De Plecker van Engels Group. “Onze uitvalsbasis is modern en efficiënt ingericht en we integreerden op ons domein bewust ook heel wat mogelijkheid tot ontspanning. Een Finse looppiste, dubbele petanquebaan, fitnessruimte. Je vindt het allemaal bij ons in Malle. Dat heeft zeker bijgedragen tot het feit dat we zijn uitgeroepen tot een ‘Great Place to Work’.”

Zolang de werken aan de toonzaal gaande zijn, ontvangt Engels Group haar klanten graag in de tijdelijke pop-up toonzaal. “Met dezelfde kennis en advies als voorheen”, klinkt het.

Online uitbouw

De zoektocht naar een nieuwe locatie en de verbouwingswerken om alles kant-en-klaar te maken voor de grote verhuis slorpten een heleboel tijd en energie op. “En toch werkten we volop aan de ontwikkeling en uitbouw van een persoonlijke webshop waar onze klanten mee aan de slag kunnen gaan”, benadrukt De Plecker. “Zo is het uiteraard mogelijk om toestellen en toebehoren op te zoeken en te bestellen. Maar eigenlijk is de webshop ook een klantenzone waarin ze facturen, offertes, bestellingen, technische fiches en fotomateriaal kunnen consulteren. Via verschillende zoekfuncties, zoals merk, voorraad, prijs, inbouwmaten en nog meer, komen klanten ook snel uit bij het gewenste toestel.”

Vaste waarden

“Onze state-of-the-arttoonzaal wordt een belangrijke pijler in onze werking”, aldus De Plecker. “Maar het bieden van meerwaarde zit in ons DNA dus ook dat blijft op onze nieuwe locatie overeind. Meerwaarde bij de Engels Group betekent geen oeverloos gegoochel met kortingen, wel op het gebied van kennis van zaken van toestellen en toepassingen. Een uitgebreid opleidingenprogramma staat eveneens ter beschikking van onze klanten, een aanbod dat we recent onder de loep hebben genomen en uitgebreid. Het volledig logistiek proces doen we in eigen beheer, net als de leveringen met twaalf eigen vrachtwagens. Wie zijn bestellingen bij ons komt afhalen, kan dat ook buiten de kantooruren door onze afhaalcontainers.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details