NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Joca: het zit ‘m in de details

Joca: het zit ‘m in de details

Voor de perfectionistische klant maakt de Joca-rand hét verschil! Een subtiele metalen strip in de rand van je keukenblad  in precies dezelfde kleur als de kraan en/of spoelbak: goud, koper, gun metal of rvs.

Evora Quartz staat voor gemak. Het is een materiaal dat onderhoudsvriendelijk en hitte-, vlek-, en krasbestendig is. Bovendien heeft het een uitzonderlijke natuurlijke uitstraling omdat het voor een groot deel uit kwarts bestaat en de structuur van het blad volledig doorloopt in de rand. Het unieke Joca-randje in dezelfde kleuren als de spoelbak en/of de kraan geven een perfecte finishing touch aan het blad én voorkomt eventuele stootschade aan de rand. Ideaal voor de veeleisende klant waarbij de details écht tellen!



Dekker Zevenhuizen is marktleider in maatwerkbladen en staat garant voor betrouwbare kwaliteit en zet ook trends. Naast Evora Quartz maken ze ook werklbladen in TopLaminate, Decortop, Topcore, Fenix , Dekton, Evora Granite en Evora Ceramics. De Belgische partner van Dekker Zevenhuizen is Ourea Kitchenware uit Gooik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details