NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Jetstone en Keller Keukens samen op Küchenmeile 2021
Arabetto, een composiet werkblad met de looks van marmer.

Jetstone en Keller Keukens samen op Küchenmeile 2021

Bezoekers vinden er de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone (in samenwerking met composietmerk Caesarstone) gecombineerd met de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen.

Nieuwigheden bij Keller Keukens 

Naast vier nieuwe keukenontwerpen, introduceert Keller het nieuwe Colour Concept: een fraaie en compacte manier om het uitgebreide kleurenprogramma in de dealer showroom te presenteren. Ook vindt de lancering plaats van een compleet vernieuwde inspiratiebrochure en een kookboek, waarmee naast keukeninspiratie ook kookinspiratie wordt geboden aan de consument.

Noviteiten Jetstone en Caesarstone 

Jetstone toonde in 2018 en 2019 al hoe ze het sfeervolle Haferhaus op Gut Böckel kunnen omtoveren tot een bijzonder inspirerende ruimte. Dit jaar laat het bedrijf er wederom zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van werkbladen, zowel in materialen als in afwerking. In de bijzondere werkbladen en fraaie moodboards zal de nadruk liggen op materialen die een uitgesproken natuurlijke uitstraling combineren met praktische eigenschappen. De kleur groen maakt zijn rentree en er zijn twee
heuse primeurs van Caesarstone, het composietmerk waarvan Jetstone het dealerschap voor Nederland heeft. Een van die primeurs is Arabetto, een fris wit materiaal waarin groene en grijze aders een marmerlook nabootsen die nauwelijks nog van echt te
onderscheiden is. 

Locatie en openingstijden 

De teams van Jetstone en Keller kijken ernaar uit klanten, samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden te verwelkomen op landgoed Gut Böckel, dat deel uitmaakt van de Küchenmeile aan de A30.

Wanneer:
18-24 september 2021
09.00 – 18.00u

Waar: Landgoed Gut Böckel, Haferhaus
Rilkestraße 1, 32289 Rödinghausen

Over Jetstone 

Jetstone is al ruim 25 jaar een samenwerkingspartner in steenachtige werkbladen. We hebben
aandacht voor mens en milieu en stellen de klant centraal met onze flexibele, betrouwbare en oplossingsgerichte werkwijze. Maar ook door onze productiecapaciteit (met twee moderne productielocaties in Deurne) en financieel gezonde basis, kunnen keuken­specialisten en interieurbouwers in alle vertrouwen een samenwerking op lange termijn met ons aangaan. Niet alleen onze steenachtige werkbladen zijn zeer duurzaam, wij ook.
Meer informatie: www.jetstone.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details