NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Je volledige productieproces gestroomlijnd
Het minste dat je van de Proteus software kan zeggen is dat het echt vanuit de noden van houtverwerkers is ontstaan.

Je volledige productieproces gestroomlijnd

Elke keukenbouwer die zijn bedrijfsprocessen wil optimaliseren kan niet om ERP-software heen. Wat het Proteus ERP-pakket onderscheidt van andere is dat het letterlijk en figuurlijk vanuit het hart van de productie gegroeid is. Op die manier kan de hele flow van order over planning en productie tot facturatie ondergebracht worden in één programma. Met een nagelnieuw kantoor staat verdeler ECI software Solutions klaar om je nog beter te ondersteunen in je digitale transformatie.

Toen een schrijnwerker op zoek was naar software om aan plaatoptimalisatie te doen, kwam hij van een kale reis thuis. Het was het sein om zelf een pakket te beginnen schrijven. Het minste dat je van de Proteus-software dus kan zeggen is dat het echt vanuit de noden van houtverwerkers is ontstaan. Alle features zijn vanuit die optiek doorontwikkeld tot het programma dat het vandaag is: de ideale tool om houtbewerkingsprocessen te stroomlijnen en efficiënter te maken van begin tot eind, inclusief de aansturing van machines. Of je nu één of 50 werknemers hebt en ongeacht de complexiteit van je werkzaamheden. Met Proteus ERP behalen keukenbouwers elke dag het maximale resultaat.

Elke keukenbouwer die zijn bedrijfsprocessen wil optimaliseren kan niet om ERP-software heen.

Nog dichter bij de klanten

De verdeling voor België gebeurt door ECI Software Solutions. Een nieuwe naam onder de zon? Helemaal niet. Het is het vroegere Trivest Software Solutions uit Zele dat al jaren productiebedrijven in de maakindustrie ondersteunt met geïntegreerde IT-oplossingen. Ervaring zat dus om ook jouw bedrijf te helpen automatiseren, zodat jij kan focussen op je vakmanschap in keukenbouw. Binnenkort gebeurt dat overigens vanuit een gloednieuw kantoor in de Drukkerijstraat in Zele. De digitale transformatie schakelt sinds de coronapandemie een versnelling hoger. Het nieuwe pand is klaar om die groei op te vangen. Het voorziet meer opleidingsruimte, een betere infrastructuur en een makkelijke bereikbaarheid om nog dichter bij de klant te kunnen staan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details