NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Jarenlange samenwerking werpt vruchten af
Keukens Van Lommel, een gekende naam in Westerlo, Aarschot en (ruime) omgeving.

Jarenlange samenwerking werpt vruchten af

Twee gekende namen in de keukensector vieren dit jaar een mooie verjaardag. Royal Crown is 25 jaar actief als aankoopgroepering terwijl Keukens Van Lommel 30 kaarsjes mag uitblazen. Al vele jaren werken ze actief samen en tillen ze elkaar naar een hoger niveau. 

In Westerlo en Aarschot kan je simpelweg niet om Keukens Van Lommel heen. Wat 30 jaar geleden begon met het vervaardigen van enkele keukens voor familie en vrienden is vandaag een bloeiende keukenzaak met twee toonzalen. Vijf jaar geleden, rond de 25ste verjaardag van Keukens Van Lommel, werd een gloednieuw atelier met logistiek centrum en kantoorruimte centraal in de Kempen in gebruik genomen. “Ook de komende 30 jaar, en langer, realiseren we de perfecte keuken voor iedere woning”, aldus oprichter Herwig Van Lommel.

Langdurige samenwerking

“Wie bij Van Lommel aanklopt, kiest voor maatwerk, een perfecte afwerking en kwaliteit, stiptheid, een ruime keuze aan materialen en afwerkingen en een tomeloze klanteninzet en dienst na verkoop”, somt Van Lommel de sterke punten op. “Met de steun van een sterke partner als Royal Crown slagen we er ook in om dit dag in dag uit te verwezenlijken. Vrij vlug na het oprichten van de aankoopgroepering Royal Crown zijn we lid geworden, een keuze die we ons tot op de dag van vandaag niet hebben beklaagd. Een samenwerking die ongetwijfeld zal doorlopen van vader op zoon. Bij Royal Crown is de opvolging al gebeurd terwijl bij Keukens Van Lommel zoon Stefan de opvolging verzekert.”

Belgisch maatwerk

Frank Rombouts, Royal Crown, pikt in: “We zijn een netwerk van zelfstandige keuken- en interieurbouwers die de krachten bundelen om Belgisch maatwerk te promoten. Vier pijlers staan centraal in onze werking. Eerst en vooral verzorgen we de aankoopvoorwaarden voor alle componenten in een keuken, van keukenmeubel over de toestellen tot en met het werkblad. Daarnaast ondersteunen we de keukenzaken in hun marketing, van a tot z, van strategie tot en met drukwerk en de laatste jaren meer en meer digitaal met een eigen website en social media. Ook op administratief vlak ondersteunen we de keuken­zaken met oplossingen op maat. En last but not least bieden we interessante opleidingen aan om de kennis continu bij te spijkeren.”

Constructief partnership

“Dat Royal Crown de onderhandelingen op zich neemt om de beste aankoopvoorwaarden te bekomen, scheelt inderdaad een flinke slok op de borrel”, getuigt Van Lommel. “Het neemt tijd en stress bij ons weg en zorgt er voor dat we onze energie kunnen blijven pompen in het tekenen, verkopen en plaatsen van droomkeukens. Het was dan ook de hoofd­reden dat we ons aansloten. Natuurlijk smaken we de ondersteuning in alle andere domeinen. Denk maar aan de marketingconcepten die op regelmatige basis worden opgemaakt. Het leuke aan onze samenwerking is de vrije keuze die we steeds hebben of dat we samen een voorstel kunnen finetunen zodat het op ons lijf geschreven is. We werken al vele jaren constructief samen en zetten dit met plezier nog minstens evenveel jaren verder.”

Van Lommel: “Maatwerk, een perfecte afwerking en kwaliteit in al onze projecten.”

Feest

Keukens Van Lommel viert haar 30ste verjaardag in stijl. Gedurende vier dagen, van 11 tot en met 14 november, zijn klanten meer dan welkom tijdens de grote opendeurdagen. “Royal Crown denkt actief mee over de campagne rond dit event en wenst Keukens Van Lommel alvast een heel gelukkige verjaardag en fijne opendeurdagen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details