NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Intelligente keukenhulp

Intelligente keukenhulp

Ook onze keuken wordt “smart”. Whirlpool lanceert met de W6 Collection een complete collectie intelligente apparaten. De fabrikant brengt een minimalistisch design en geavanceerde technologieën samen in deze reeks. De kern van de W6 Collection is de slimme 6TH SENSE technologie.

De W6 Collection is een set van inbouwapparaten met pure en strakke lijnen, in RVS en glas. Naast het hedendaags design beschikken de toestellen over de 6TH SENSE technologie die optreedt als een kookassistent en gebruikers naar een perfect kookresultaat begeleidt.

W6 Collection

Het zesde zintuig
De W6 Collection bestaat uit een oven, een combimicrogolfoven, een compacte combistoomoven en een compacte oven met microwave functie. Alle toestellen werden van slimme sensoren voorzien.

Bij de ovens leiden ze de gebruikers door meer dan 40 kookcombinaties en passen ze, afhankelijk van het gekozen recept, de tijd, temperatuur en de vochtigheidsgraad aan. De W6 combi microwave oven kreeg van Whirlpool vijf verschillende bereidingsmethoden (microwave, grill, crisp, turbo hete lucht en stomen). De gebruiker kiest simpelweg wat hij wil eten en de sensoren stellen automatisch het beste uit deze methoden in, inclusief de selectie van tijd, vermogen en temperatuur. Ook bij de compacte oven met microwave functie zorgen de sensoren voor een aanpassing van temperatuur en bereidingstijd naargelang de gekozen maaltijd.

Koken met stoom
De W6 Collection compacte combistoomoven combineert de werking van een traditionele oven met stoominjectie. Zoals bij de andere toestellen uit de collectie zal de 6TH SENSE technologie het volledige bereidingsproces regelen. De sensoren bepalen continu hoeveel stoom op welke temperatuur en op welk moment in de oven wordt geïnjecteerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details