Platform over design en techniek in de keukenbranche
Elektro

Intelligente keukenhulp

Ook onze keuken wordt “smart”. Whirlpool lanceert met de W6 Collection een complete collectie intelligente apparaten. De fabrikant brengt een minimalistisch design en geavanceerde technologieën samen in deze reeks. De kern van de W6 Collection is de slimme 6TH SENSE technologie. De W6 Collection is een set van inbouwapparaten met pure en strakke lijnen, in […]

foto-1-whirlpool

9 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Ook onze keuken wordt “smart”. Whirlpool lanceert met de W6 Collection een complete collectie intelligente apparaten. De fabrikant brengt een minimalistisch design en geavanceerde technologieën samen in deze reeks. De kern van de W6 Collection is de slimme 6TH SENSE technologie.

De W6 Collection is een set van inbouwapparaten met pure en strakke lijnen, in RVS en glas. Naast het hedendaags design beschikken de toestellen over de 6TH SENSE technologie die optreedt als een kookassistent en gebruikers naar een perfect kookresultaat begeleidt.

W6 Collection

Het zesde zintuig
De W6 Collection bestaat uit een oven, een combimicrogolfoven, een compacte combistoomoven en een compacte oven met microwave functie. Alle toestellen werden van slimme sensoren voorzien.

Bij de ovens leiden ze de gebruikers door meer dan 40 kookcombinaties en passen ze, afhankelijk van het gekozen recept, de tijd, temperatuur en de vochtigheidsgraad aan. De W6 combi microwave oven kreeg van Whirlpool vijf verschillende bereidingsmethoden (microwave, grill, crisp, turbo hete lucht en stomen). De gebruiker kiest simpelweg wat hij wil eten en de sensoren stellen automatisch het beste uit deze methoden in, inclusief de selectie van tijd, vermogen en temperatuur. Ook bij de compacte oven met microwave functie zorgen de sensoren voor een aanpassing van temperatuur en bereidingstijd naargelang de gekozen maaltijd.

Koken met stoom
De W6 Collection compacte combistoomoven combineert de werking van een traditionele oven met stoominjectie. Zoals bij de andere toestellen uit de collectie zal de 6TH SENSE technologie het volledige bereidingsproces regelen. De sensoren bepalen continu hoeveel stoom op welke temperatuur en op welk moment in de oven wordt geïnjecteerd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%