NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Innovatieve oplossingen voor de integratie van verlichting in keukens
Het infreesprofiel C24/12 staat garant voor een uniforme symmetrische lichtverdeling in alle richtingen.

Innovatieve oplossingen voor de integratie van verlichting in keukens

Hera levert al jaren een uitgebreid assortiment verlichtingsmodules voor de meest uiteenlopende toepassingen: keukens, badkamers, leefruimtes en slaapkamers, maar ook voor de inrichting van winkels of integratie in beurs­standen. Dat gaat om gewone inbouw-, opbouw- en onderbouwarmaturen, maar ook heel wat verschillende ledstrips. De specialist in verlichting uit Enger (Duitsland) ontwikkelt en produceert ook de meest uiteenlopende accessoires en profielen. Nieuw in het gamma zijn de draadloze en batterijvrije deurcontactschakelaar Wireless-T en het infreesprofiel C24/12 voor ledstrips.

Batterijvrije en draadloze schakelaar

Wireless-T is een batterijvrije deurcontactschakelaar, die volledig flexibel gebruikt kan worden voor de draadloze bediening van het licht. Bij deze milieuvriendelijke innovatie behoort het regelmatig vervangen van een batterij tot het verleden. De energie wordt namelijk autonoom opgewekt door de mechanische bediening op basis van Green Energy Harvesting-technologie. Deze oplossing van Hera scoort hoog op het vlak van design, innovatie en duurzaamheid en werd uit 1.500 inzendingen bekroond met een Green Product Award 2022 in de categorie Building Components. Ook bij de productie wordt op tijd en materiaal bespaard. Er zijn geen lange tapgaten nodig en er moeten geen kabels gelegd worden. Wireless-T wordt vastgeschroefd of verzonken gemonteerd. Deze deurcontactschakelaar van Hera past op een paneel met een dikte van 16 millimeter of meer.

De batterijvrije deurcontactschakelaar Wireless-T voor een volledig draadloze bediening van het licht.

Infreesprofiel voor de montage van ledstrips

De fabrikant ontwikkelt en produceert ook oplossingen voor de esthetische montage van ledstrips. Zo breidt Hera het reeds ruime assortiment profielen en accessoires verder uit met infreesprofiel C24/12. Dit symmetrisch profiel wordt ingebouwd in een groef van 20 millimeter breed en 12 millimeter diep en staat garant voor een uniforme symmetrische lichtverdeling in alle richtingen voor toepassing in grote ruimtes, maar ook voor het accentueren van specifieke objecten en zones. Een bijkomende troef is de minimale installatiehoogte van slechts 0,6 millimeter. Dit profiel kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden in kasten, displays en andere toepassingen. Met de configurator van Hera kan het profiel C24/12 met een behuizing in zwart of inox look gecombineerd worden met alle mogelijke tapes en verschillende afdekprofielen. Alle profielen en lineaire armaturen van Hera kunnen individueel geassembleerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details