NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Innovatie in een dubbelpak
Downline Infinity, koken en afzuigen op hoog niveau.

Innovatie in een dubbelpak

Voor de bereiding van de heerlijkste gerechten is een goede afzuiging in de keuken een must. Vandaag zien we dat de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging enorm geliefd is. De Duitse ventilatiespecialist berbel beschikt met de Downline-familie over zo’n collectie.

Geen dampkap aan de wand of aan het plafond geeft de keukenontwerper meer vrijheid. Bovendien is de aanwezigheid van een vlakke kookplaat ook visueel een plaatje. Daarom dat de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging zo’n belangrijke rol speelt binnen de berbel-collectie. Met de Downline-familie biedt berbel niet één maar drie modellen aan. Downline Compact is het instapmodel, Downline Performance de krachtigere grote broer. Met de Downline Infinity complementeert berbel nu de familie en dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2022 werd Downline Infinity al viermaal met een award onderscheiden.

Downline Compact, het instapmodel van de reeks.

Waarom een berbel?

De afzuiging die berbel toepast in al haar dampkappen is anders dan de andere. berbel reinigt de lucht met de kracht van de centrifuge in plaats van met een filter. Het resultaat is een permanent hoge en constant vetafscheiding. “De voordelen zijn duidelijk”, horen we bij berbel. “De afzuigunit is kinderlijk eenvoudig schoon te maken terwijl deze ook jarenlang zijn vermogen behoudt. De fluisterstille afzuiging is brandveilig en er zijn simpelweg geen extra vervangingskosten voor de consument in de toekomst.”

De afzuigunit is zeer eenvoudig schoon te maken.

Waarom een Downline?

Een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging biedt meer bewegingsvrijheid tijdens het koken en omdat de damp direct wordt weggezogen, kan je ook koken met een dampvrij zicht. Bovendien zijn de Downlines slank gebouwd waardoor nog voldoende opbergruimte onder het kookveld overblijft. Een geluidsabsorberende coating met CERAN® Still Colors doet de pannen over het oppervlak glijden en voorkomt daardoor materiaal­slijtage. “En voor wie de afzuiging wel eens vergeet af te zetten, is er de AutoRun+ functie”, voegt de fabrikant toe. “De afzuiging is hiermee naar wens handmatig, semiautomatisch of volautomatisch te bedienen. Alle Downline-modellen zijn beschikbaar met luchtafvoer, recirculatie of permalyt®-filter.”

berbel: “De vijf draaiknoppen van Downline Infinity, de perfecte bediening voor de designbewuste hobbykok.”

Een hele familie

Wie voor het basismodel Downline Compact kiest, kiest voor een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging met vier kookzones van 210 op 210 millimeter. Alle bovenstaande features zitten vervat in dit basismodel van de familie, net als in de Downline Performance die extra power voorziet ten opzichte van het basismodel. Downline Performance biedt de mogelijkheid om via een bridgefunctie de linkse kookzones te schakelen waardoor een groot kookvlak ontstaat. Deze is ook inzetbaar als grillfunctie. Door de verschuifbare Powermover naar rechts of links te bewegen, wordt de luchtstroom aan die kant extra versterkt. En koken op het hoogste niveau, dat gebeurt met de Downline Infinity, 900 millimeter breed en maar liefst 550 millimeter diep. “Alle vier de kookzones zijn gelijktijdig bruikbaar”, benadrukt berbel. “De linkerkant van de kookplaat heeft twee forse vierkante spoelen met bridgefunctie terwijl aan de rechterzijde twee dubbele ronde spoelen een bijzondere feature hebben. Deze zones herkennen het formaat van het kookgerei en passen zich daarop aan. Optioneel is Downline Infinity beschikbaar met vijf draaiknoppen, de perfecte bediening voor de designbewuste hobbykok.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details