NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Individualiteit en flexibiliteit qua keukenverlichting

Individualiteit en flexibiliteit qua keukenverlichting

Het was een van de hoogtepunten vorig jaar tijdens de Küchenmeile: de lancering van het premiummerk i-luminate waarvan de licentie voor de productie in handen is van Pronorm. De eerste opstellingen kregen een prominente plaats tijdens de Hausmesse daar en de positieve reacties waren duidelijk hoorbaar. Pronorm bouwt dit jaar verder op deze succesvolle lancering en breidt i-luminate nog verder uit.

Even recapituleren voor wie er tijdens de Küchenmeile 2021 niet bij was. Pronorm pakte er groot uit met i-luminate, een nieuw premium keukenmerk met als grootste doelstelling de keuken in het optimale licht te zetten en de juiste sfeer te creëren. Van
’s morgens tot ’s avonds. Bij het samen koken, bij het gezellig verorberen van de maaltijd, bij wat er ook in de keuken gebeurt. Het optimaal in het licht zetten mag je hierbij letterlijk nemen. Het meest opvallende element aan een i-luminate keuken is namelijk de geïntegreerde, eigen ontwikkelde en gepatenteerde handgreepverlichting.

Orde in de chaos met een innovatief ladesysteem, uiteraard met gepaste verlichting.

The magic of light

“Het is een natuurlijke reflex om ons gezicht in de richting van de zon te houden en dit zowel in de winter als in de zomer”, klinkt het tijdens onze rondleiding. “Licht is zo belangrijk voor ons. Willen we het gezellig maken, dan dimmen we het. En om ons te concentreren hebben we juist heel veel licht nodig. In de keuken bestaat de verlichting uit beide. Voor het koken, voor het gezellig samenzijn en al het mogelijke er tussenin. Precies daarom is ons verlichtingsconcept bij i-luminate het uitgangspunt. Vandaag komt er een nieuw greepprofiel bij. Naast het bestaande profiel van geborsteld messing kan gekozen worden voor een profiel van zwart geanodiseerd, geborsteld aluminium.”

Perfect door te trekken tot in de leefruimte.

Alles in orde

“Een goede verlichting in de keuken is simpelweg onmisbaar”, aldus de fabrikant. “Sfeerverlichting en fellere verlichting gaan hand in hand. De i-luminate keuken beschikt dan ook over een regelbare lichtsituatie die de keuken op elk moment de sfeer geeft die ze verdient. Maar uiteraard is er meer dan licht alleen die de sfeer en de functionaliteit van de keuken bepaalt. Daarom zijn ook een grote verscheidenheid aan kleuren, fronten en oppervlakken beschikbaar. En ook daar voegen we extra keuzemogelijkheden aan toe. En in de lades en kasten zorgen we bovenop de gepaste verlichting ook voor elegantie en comfort met het innovatieve ladekastensysteem proTech 2.0. Orde in de chaos scheppen dus. Want als alles goed geordend op zijn plaats staat en vooral snel (weer) te vinden is, dan kan de gebruiker van de keuken zich concentreren op wat het fijnste is aan de keuken: samen koken, samen genieten en beleven.”

Een nieuw greepprofiel van zwart geanodiseerd, geborsteld aluminium.

Een eigen galerij

Een eigen merk, een eigen manier van communiceren en dus ook een eigen stek om i-luminate te ontdekken. “We noemen het onze i-luminate Galleries”, benadrukt men bij i-luminate. “De boodschap naar de consumenten is duidelijk: laat je inspireren door de harmonieuze composities, de betoverende innovatie van in de greeplijsten geïntegreerde verlichting en laat de volle schoonheid van de keuken en de bijbehorende speciale atmosfeer op je inwerken. Voor geïnteresseerde keukenhandelaars hebben we één boodschap: neem met ons contact op.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details