NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Ideal Standard zet standaard met Gusto-kranenserie
Gusto Round is een klassiek en elegant gebogen ontwerp.

Ideal Standard zet standaard met Gusto-kranenserie

Ideal Standard heeft de kranenserie Gusto gelanceerd, speciaal ontworpen voor keukens en ontwikkeld en ontworpen met een enorme aandacht voor detail, ondersteund door meer dan honderd jaar kennis en innovatie in de productie van kraanwerk. 

Gusto Square is een gedurfdere, eigentijdse vierkante vorm.

Elegant Italiaans design ontmoet … 

De Gusto keukenkranen combineren een opvallende Italiaanse esthetiek met prestatiegerichte Duitse techniek. Gemaakt met enorme aandacht voor detail en boordevol innovatieve technologie, omvat de collectie een brede selectie van  designgeleide stukken die extra flair toevoegen aan de keuken en geruststelling geeft door zijn betrouwbaarheid en bruikbaarheid.

De serie is verkrijgbaar in twee verschillende stijlen: Gusto Round, een klassiek en elegant gebogen ontwerp, en Gusto Square, een gedurfdere, eigentijdse vierkante vorm. Beide stijlen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met uittrekbare uitloop en dubbele sproeistanden, zodat gebruikers borden en kookgerei gemakkelijk kunnen reinigen door met een druk op de knop te schakelen tussen een normale watertoevoer en een sproeistraal.

De collectie is ontworpen in Duitsland en geproduceerd in Europa.

… prestatiegerichte Duitse techniek 

De collectie is ontworpen in Duitsland en geproduceerd in Europa. De FirmaFlow®+ cartridge kan meer dan 750.000 keer worden gebruikt, tien keer meer dan de EU-norm, terwijl de LightMove®-technologie garant staat voor een moeiteloze, soepele en nauwkeurige aanpassing van de watertoevoer en -temperatuur. Ook aan de installatie is gedacht bij Gusto. De EasyFix+ technologie maakt montage zonder gereedschap mogelijk en verkort de installatietijd tot 50 % in vergelijking met andere standaardkranen op de markt. 

Vol met toonaangevende technologie, zijn de Gusto-wastafelmengkranen beschikbaar in traditioneel chroom, naast Ideal Standard’s op maat gemaakte PVD-afwerkingen (kort voor physical vapour deposition). PVD is een superieur metaaloppervlak dat aanzienlijk harder en duurzamer is dan andere coatings. Onafhankelijke tests tonen aan dat de met PVD afgewerkte kranen van Ideal Standard zo duurzaam zijn dat ze na 10.000 keer gebruik nog steeds vrij zijn van krassen en schuursporen. De geraffineerde tinten van Silver Storm, Brushed Gold, Magnetic Grey en Sunset Rose maken van Gusto een opvallend designelement voor eigentijdse keukens.

De innovatieve Gusto iMX-kraan, met een geïntegreerde zeepdispenser voor een schoner en netter aanrecht

Voor meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden is het assortiment verkrijgbaar in een groot aantal modellen, waaronder semi-professionele en professionele opties en de innovatieve Gusto iMX-kraan, met een geïntegreerde zeepdispenser voor een schoner en netter aanrecht. Het Gusto-assortiment van Ideal Standard is de belichaming van een elegant, eigentijds design dat enerzijds opvalt maar anderzijds er perfect bij past. Precisietechniek en een productie-expertise, voortkomend uit meer dan een eeuw in de voorhoede van onze industrie, kunnen worden gecombineerd. Robuust en duurzaam, bestand tegen de eisen van zowel thuiskoks als restaurantchefs. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details