NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Hoogwaardige maatwerkbladen van Nederlandse specialist
Dekker is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor keuken en badkamer.

Hoogwaardige maatwerkbladen van Nederlandse specialist

Vandaag vormt ze het hart van de woning. Een keukenblad is het gezicht van die keuken. De firma Dekker uit Zevenhuizen bestaat meer dan negentig jaar en levert zijn grote verscheidenheid aan keukenbladen voornamelijk aan speciaalzaken voor keukens en interieurbouwers. Sinds februari staat Ourea Kitchenware in voor de verdeling van de hoogwaardige werkbladen van de Nederlandse specialist in België.

Ourea Kitchenware uit Gooik is op zeven jaar tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de keukenmarkt. Van bij de start lag de nadruk op service en ondersteuning. De steeds groeiende omzet bewijst dat dit de juiste keuze was. Ourea is de exclusieve verdeler voor België van MGS (kraanwerk), ABK (inox maatwerk en spoelbakken), Gessi (keukenkranen) en Artinox (spoeltafels). De huismerken Lanesto en Selsiuz staan synoniem voor een assortiment innovatieve producten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Lanesto is nog altijd een van de enige merken die een passende combinatie kan bieden van PVD-gecoate spoelbakken en kranen in koper, goud en gunmetal. Ook de multifunctiekranen van Selsiuz zijn in alle PVD-kleuren beschikbaar. Met het aanbod van Dekker werkbladen wordt nu een nieuwe stap in de ontwikkeling gezet en groeit Ourea verder uit tot een totaalaanbieder. De ervaring met roestvrijstalen werkbladen komt hier zeker van pas. Vertegenwoordigsters Tine Devriendt en Sara Van der Borght kunnen hun klanten in heel Vlaanderen vanaf nu een nog completer pakket aanbieden.

Trendsetter

Dekker is een echte trendsetter en formuleerde ook voor dit jaar samen met trend­forecaster Monique van der Reijden de trends: Rural Chic en Soft Stream. “Dat vormt de basis voor onze nieuwste ontwikkelingen. Bij Rural hic halen we het groene beleven van buiten naar binnen. Marmer, hout, steen en staal krijgen een premium status in de keuken. Zo bieden we werkbladen in een houtafwerking met een duidelijk zichtbare houtnerf of een marmer met opvallende adering”, licht Peter Hordijk, sales director bij Dekker toe. “Bij Soft Stream worden ronde vormen gecombineerd met een vloeiend lijnenspel. Hier zorgen natuursteenoptieken in zachte zand-, nude- en kiezeltonen voor een sereen en tijdloos effect en maken accenten in pastelroze, neo-mint of soft blue het verschil.” 


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details