NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Hoe een spoelbak en een kraan elke keuken extra glans geven

Hoe een spoelbak en een kraan elke keuken extra glans geven

Wie verder wil groeien, moet continu investeren in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en de optimalisatie van het bestaande assortiment. Het West-Vlaamse familiebedrijf Linum Europe ontwikkelt steeds vaker innoverende producten die ook in huishoudkeukens hun weg vinden. Zo ontstond de gespecialiseerde divisie ‘Linum Concept’, die onder meer de Linum Pure R12 spoelbakken met geïntegreerde korfplug en andere innovatieve spoelunits en kranen voor integratie in de privékeuken aanbiedt.

De serie Linum Pure R12 rvs spoelbakken met een radius van 12 millimeter worden standaard geleverd met een gladde zijdeglans afwerking, maar kunnen ook gladgepolijst met een kras- en vlekbestendige PVD gunmetal coating in de kleuren goud, antraciet of koper besteld worden. “Ze zijn geschikt voor vlakbouw, onderbouw of opbouw of voor inlassen in een inox werkblad en worden geleverd met geïntegreerde korfplug en overloop, montageklemmen met bevestigingsschroefjes en geluiddempende coatingstrips aan alle zijden”, zegt marketingmanager Robbie Naessens. “We leveren deze Pure R12 in zes modellen, telkens met een breedte van 400 millimeter, maar in lengtes van 180, 340, 400, 450, 500 en 740 millimeter. Bovendien bieden we deze spoelunit ook aan met dubbele bak, met name door de combinatie van de versie van 180 millimeter breed met een unit van 400 of 500 millimeter breed of door twee spoelbakken van 400 millimeter in één oplossing samen te voegen.”

linum2_pure-r12_dsf7420-kopieren

De Linum Pure R12 spoelunits met geïntegreerde korfplug en overloop worden standaard uitgerust met montageklemmen en geluiddempende coatingstrips aan alle zijden.

 

Linum Concept

De nieuwe catalogus van Linum Concept omvat naast deze Pure R12 spoelunits ook de Linum Pure R15 serie met een radius van 15 millimeter, leverbaar in acht modellen met gladde zijdeglans afwerking en gladgepolijst met een PVD gunmetal coating. “De spoelbladen met afdruipvlak in geborsteld rvs van de Maronia-reeks omvatten een elegante vierkante afvoer en zijn hitte- en schokbestendig en resistent tegen niet-agressieve onderhoudsproducten”, vult de marketingmanager aan. “Verder omvat dit gamma de elektronische Hello-kranen en verschillende types ééngreepsmengkranen in geborsteld rvs.
De Cigno met uittrekbare of aparte sproeikop heeft een rond design, terwijl de Imposto en de Emblemo met zijn frontale hendel een rechte vormgeving hebben. Cigno en Imposto zijn ook leverbaar met een hedendaagse PVD gunmetal coating.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details