NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Hillstones in andere handen

Hillstones in andere handen

Sinds November 2021 is Hillstones uit Barneveld in andere handen gekomen. De nieuwe eigenaar van het bedrijf, dat onder andere bekend staat om haar op ambachtelijk geproduceerde keukenbladen van beton en terrazzo, is Sander van den Bosch.

Sander is zeker geen onbekende in “betonland”. Sander was tot eind 2020 mede-eigenaar van twee grootschalige Nederlandse betonfabrikanten. Met name omdat er in die omgeving onvoldoende ruimte was voor Sander zijn creativiteit, is hij in 2021 op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Dat werd dus Hillstones.

Vrijwel direct na de overname van Hillstones kwam het bedrijf in contact met 8R Betondesign uit Eck en Wiel, gespecialiseerd in betonnen wastafels, buitenkeukens en kunstwerken. Al snel werd duidelijk dat er tussen deze twee bedrijven zeer veel synergie bestaat wat er toe heeft geleid dat Hillstones 8R Betondesign in December 2021 heeft overgenomen. De oud eigenaar van 8R Betondesign Mick Bakker en zijn personeel maken nu deel uit van het Hillstones team. Sinds januari van dit jaar zijn alle activiteiten van beide bedrijven ondergebracht in de fabriek van Hillstones in Barneveld. Sindsdien is er veel geïnvesteerd in machines, gebouwen, automatisering en marketing.

Het is onze ambitie, zegt Sander, om van Hillstones een merk te maken dat staat voor top kwaliteit, hedendaags design in combinatie met unieke kleurencombinaties. Wat wij gaan leveren is uitsluitend het beste van het beste met maar 1 doel en dat zijn super tevreden klanten.
Hillstones richt zich op het hogere segment keukenspeciaalzaken, buitenkeuken specialisten, woninginrichters, (binnenhuis)architecten en kunstenaars.

Voor meer informatie: www.hillstones.nl of info@hillstones.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details